4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov doma prostě umí, Přestanov si odvezl čtyřku


Branky


29. R. Kolář , 32. A. Pop , 75. D. Marek , 77. J. Polanský
0

Hosté po debaklu s Chlumcem vyhořeli i u Ploučnice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestanov se po první brance položí

Kdyby hrál Benešov všechny zápasy na domácím hřišti, jistě by bojoval o přední příčky v tabulce. Svěřenci Jana Polanského totiž střídají výkony jako den a noc. A vše jakoby záviselo na hrací ploše. Přestanov měl co napravovat, jelikož naposledy dostal od Chlumce bůra. Na podzim však porazil Benešov 4:1. Od prvních minut měli domácí převahu, v gól jí ovšem přetavili až v 29. minutě utkání. Kolář po krásné akci s Popem ve středu hřiště utekl a překonal mladého Staňka. Od té doby se převaha domácích zvýšila a za tři minuty přišla druhá branka. Na levé straně se nádherně uvolnil Daniel Marek, který vzápětí předal míč Popovi, který neměl v koncovce problémy - 2:0.

Benešov byl jasně lepší

Přestanov nastoupil s odhodláním zvrátit nepříznivý vývoj utkání. Ale Benešov je prakticky k ničemu nepustil. A sám si ještě vylepšil vlastní skóre. V 75. minutě domácí ostřelovali přestanovkou branku o sto šest. Nejprve nedal Kolář, následnou střelu Popa vyrazil Staněk. Na další dorážku Marka už byl ale přestanovský strážce svatyně krátký. A za dvě minuty úřadoval opět nejlepší hráč na hřišti. Daniel Marek se opět uvolnil na levé straně, předložil míč Polanskému, který uzavřel na konečných 4:0. A co to pro oba celky znamená? Benešov je desátý se ziskem 33 bodů a hodně se přiblížil k záchraně. Přestanov je po jasné porážce šestý, má však jen o tři body více, než Benešov. V dalším kole jede Benešov do Krupky, kde ho čeká Unčín. Přestanov se utká s Chuderovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Naše výkony doma a venku jsou jako nebe a dudy. Hosté tady měli jednu šanci, jinak to bylo na jednu bránu. Opět jsme mohli dát více branek, náš výkon byl suverénní a vítězství naprosto zasloužené."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Opět se nám utkání navydařilo, vždy po inkasované brance se hráči nedokážou vzpamatovat a dostaneme vzápětí druhý gol. Proti tabulkově slabším celkům se nám nedaří. A tak snad nyní proti Chuděrovu předvedeme lepší výkon."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , A. Pop [-] (76. J. Polanský [-] ) , L. Krédl [-] , D. Marek [-] (80. J. Doktor [-] ) , D. Mottl [-] , R. Horvát [-] , L. Knespl [-] , M. Hora [-] (70. V. Verbíř [-] ) , K. Pařízek [-] , J. Staněk [-]

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - P. Šmejkal [-] - A. Pospíšil [-] , J. Stupka [-] (73. J. Pavlík [-] ) , M. Charvát [-] , J. Herián [-] , M. Pecháček [-] (62. O. Gasiorovszki [-] ) , J. Hladík [-] , R. Němeček [-] , J. Voráček [-] , V. Vyšata [-]

ŽK: 47. D. Mottl - 11. V. Vyšata , 58. J. Stupka .
Hráči zápasu: A. Pop , D. Marek , R. Kolář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Formánek Tomáš - MOLLINGER Lukáš, JIRSÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.