1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union dostal dvě červené. Přesto vstřelil vítěznou branku


Branky


0

Šlágr I.B třídy se hrál ve Fojtovicích. Heřmanov ale body nezískal.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, gól ale dali hosté

V zajímavém utkání se setkali dva celky z okresu Děčín. Heřmanov by si v případě výhry upevnil druhou pozici, hosté z Bynova by se zase bodově dotáhli právě na Heřmanov. Na podzim se hrál v Děčíně zajímavý fotbal, tehdy ale zvítězil Heřmanov 3:2. Od úvodního hvizdu oba soupeři z popředí tabulky šetřili v hodně teplém počasí síly, jak jen to šlo. Do vedení šli ve 24. minutě hosté. Kalaš poslal nadýchaný míč na hranici vápna, kde si ho na své hrudi ukázkově zpracoval ve výskoku Brázdil. Potom už chladnokrevně píchl míč špičkou k tyči kolem vyběhnuvšího gólmana - 0:1. Do konce poločasu si Union šanci nevypracoval. Za domácí mohl vyrovnat Betyár, ale z deseti metrů branku netrefil. Neujala se zajímavá šance heřmanovského kapitána Rojka. I proto si Union nesl do kabin těsné vedení.



Po hádce se spoluhráčem opustil hřiště

Do druhé půle nastoupil i nejlepší děčínský střelec Očipka, který společně s Galašem udržovali domácí obranu v pohotovosti. V 61. minutě se ale prosadil nejlepší kanonýr celé soutěže. Betyár se do míče opřel levačkou a míč skončil v šibenici za bezmocným Jeřábkem. Pak se začali dohadovat Fojt s Marcelem Němcem. Vše skončilo odchodem Němce do kabin, za což mu sudí udělil červenou kartu. Domácí tak přišli lacino k přesilové hře. Čtvrt hodiny před koncem musel pod sprchy i brankář Jeřábek. Ten nejprve dostal první žlutou za prostesty, druhou zase za výměnu názorů s jedním z diváků. Do branky tak musel Zvolský, který se stal hlavní postavou posledních minut. Sedm minut před koncem ale přišlo nečekané rozuzlení. Očipka vysunul Galaše, který prchl domácí obraně a prostřelil Pospíchala střelou mezi nohama. Heřmanov přesto mohl vyrovnat, když po faulu Brázdila kopal domácí Rojko penaltu. Tu ale Zvolský vyrazil na rohový kop. Jelikož si pak poradil i s dalšími situacemi, odvezl si Union Děčín vítězství 2:1. Oba týmy se tak v tabulce srovnaly na 39 bodech. V dalším kole hostí Heřmanov Malšovice, Union Děčín přivítá doma Chabařovice.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
František David, vedoucí Heřmanova: "Úroveň utkání poznamenalo opravdu letní počasí. Po celý zápas jsme měli mírnou převahu, ale v rozhodujících chvílích chyběl moment překvapení a klid v zakončení."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Vzhledem k chování některých našich hráčů během zápasu byla naše oslava tří bodů hořkosladká. Nicméně ta devítka bojovníků, která zápas dohrála a dotáhla ho do vítězného konce, zaslouží vyznamenání a obrovský dík."



Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - P. Havlíček [-] , Z. Čapek [-] - R. Rojko [-] , R. Wenzel [-] - M. Betyár [-] , P. Líbal [-] - V. Váňa [-] (65. V. Vašák [-] ) , R. Majerik [-] , P. Herák [-] , K. Stehlík [-]

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - V. Bedrníček [-] , M. Němec [-] , D. Fojt [-] , T. Humlíček [-] - R. Kalaš [-] , B. Bezouška [-] , Z. Brázdil [-] , J. Mrváň [-] (80. M. Zvolský [-] ) - V. Galaš [-] , F. Sobotka [-] (46. P. Očipka [-] )

ŽK: 63. P. Havlíček , 92. V. Vašák - 50. D. Fojt , 51. V. Bedrníček , 74. S. Jeřábek , 74. T. Humlíček . ČK: 64. M. Němec , 76. S. Jeřábek .
Hráči zápasu: M. Betyár - Z. Brázdil , V. Galaš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - ŠEFČÍK Josef, TRÉGR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.