Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 16:00

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby? Chlumec potupil Přestanov a nasázel mu "bůra"


0

Utkání, které se nakonec hrálo v Chlumci, patřilo svěřencům Petra Škvora. Přestanov zklamal.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Růžička udeřil ke konci poločasu

Derby utkání se mělo hrát v Přestanově, nakonec se ale zápas odehrál v Chlumci. A body nakonec zůstaly chlumeckým fotbalistům. Ale pěkně od začátku. Přestanov chtěl výhrou potvrdit postavení v horní polovině tabulky, Chlumec zase toužil udělat další důležitý krok k záchraně. Na podzim na tom byl daleko lépe Přestanov, který vzájemný duel ovládl poměrem 4:1. Utkání začalo poměrně nervózně, Chlumec ale měl mírně navrch. Na první trefu se ale muselo čekat do 39. minuty. Přestanovští chybovali ve středu hřiště, soupeři vyšel rychlý brejk, který zakončil Růžička - 0:1. Konec poločasu byl vůbec docela rušný. Nejprve si chlumečtí fotbalisté mysleli, že se bude pískat faul. Ovšem hrálo se dál a Šmejkal uháněl na brankáře Kubce. Ten ho možná v klíčové sitauci celého utkání vychytal. A jak důležité to bylo, ukázala následující situace. Chlumci se povedl rychlý brejk a Růžička zasadil Přestanovu klasického "šatňáka". DO kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Chlumec.

Chlumecký útočník byl k nezastavení

I do druhého poločasu vstoupil opět lépe Chlumec. Ve 49. minutě prchl Růžička po levé straně a nabídl Sakovi míč na zlatém podnose. Ten pak dával do prázdné kasy - 0:3. Na druhé straně mohl snížit Voráček, v dobré šanci ale po rohu trefil hlavičkou jen nohy Kubce. Po hodině hry přišla hezká kombinační akce Chlumce, opět nahrával Růžička a tentokráte zakončoval Vacovský - 0:4. Čestný úspěch Přestanova mohl zařídit Stupka, který se dostal dvakrát k dobré hlavičce. Ale ani z jedné šance gól nepadl. Mezitím zkompletoval Růžička hattrick, kdy se dostal po brejku do sólové akce a stanovil tak konečné skóre na 0:5. Přestanov klesl na šesté místo, naopak Chlumec poskočil na osmou příčku. O víkendu zajíždí Přestanov do Benešova, Chlumec doma hostí nováčka z Unčína.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér FK Přestanov: "Porážka je krutá, ale zasloužená. Hosté svoje šance proměnili a my bohužel ne. Brankové příležitosti tam byly, ale neměli jsme prostě dobrý den. Musíme se rychle oklepat a svou reputaci napravit v Benešově."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Celý zápas jsme určovali tempo hry a byli jasně lepší. Proti minulému týdnu byla naše hra diametrálně odlišná. Je to důležité vítězství a já věřím, že ho potvrdíme v dalším kole."



Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - P. Šmejkal [-] - P. Strouhal [-] (46. J. Pavlík [-] ) , J. Herián [-] , M. Charvát [-] , M. Velek [-] , J. Korbel [-] , J. Hladík [-] , R. Němeček [-] (77. J. Stupka [-] ) , J. Voráček [-] , V. Vyšata [-] (55. M. Krušina [-] )

TJ Chlumec
M. Kubec [-] - P. Valenta [-] , M. Růžička [-] , P. Weber [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , J. Škoda [-] , M. Sak [-] , L. Vacovský [-] , M. Škultéty [-] , P. Švanda [-]

Hráči zápasu: M. Kubec , M. Růžička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Teska Miroslav - JIRSÁK Jaroslav, ELMERICH Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.