T. Vlasák 17. (p.)
M. Šturm 72.
J. Mataj 90.
3:4p.
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanov zachraňoval zápas v hodině dvanácté


Branky


17. T. Vlasák (p.) , 72. M. Šturm , 90. J. Mataj - 5. R. Kolář , 24. R. Kolář , 41. M. Hora
0

Benešov nad Ploučnicí byl blízko třem bodům. Tak si domů odvezl alespoň dva za lépe zvládnuté pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili Heřmanov třemi brankami

Běžela 5. minuta, když se domácí obrana nestačila zformovat a Kolář otevřel skóre zápasu 0:1. Po čtvrthodině hry srovnal Vlasák na 1:1 po proměněném pokutovém kopu za faul brankáře Minaříka. Ve 25. minutě šel ale Benešov do vedení. Stalo se tak po rychlém brejku a centrovaném míči na zcela volného Koláře, který se nemýlil - 1:2. Čtyři minuty před poločasem se opět měnilo skóre po zásluze Hory, který využil nedůrazného odkopu heřmanovského beka a zvýšil vedení Benešova na 3:1.

Pokutové kopy zachránil Mataj

Druhý poločas přinesl stejný obraz toho prvního. Heřmanov byl aktivnější, ale dlouho se nemohl prosadit. To se změnilo v 72. minutě. Domácí dostal na dostřel Šturm, který prostřelil z úhlu Minaříka. Nakonec hosté vedení neudrželi. V nastaveném čase si Vlasák postavil míč a z trestného kopu našel přesně hlavu Mataje, který srovnal na 3:3.

Benešov alespoň zachránil penalty

V penaltovém rozstřelu Heřmanov nevyužil euforie z vyrovnání. Naopak to byl Benešov, který měl přesnější mušku. A po výhře 3:1 si tak odvezl cenné dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
František David, vedoucí Heřmanova: "Utkání se hrálo za velmi chladného počasí, ale klukům obou mužstev určitě zima nebyla. Od počátečního hvizdu se bojovalo o každý centimetr půdy. My jsme měli převahu, hosté vytěžili z minima maximum."




Sestavy


TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - M. Šturm [-] , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-] (66. V. Vašák [-] ) - T. Vlasák [-] , R. Wenzel [-] , R. Rojko [-] , J. Mataj [-] - F. Znamínko [-] (60. V. Váňa [-] ) , M. Betyár [-] (46. K. Stehlík [-] ) , P. Líbal [-] -

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] (90. J. Doktor [-] ) , F. Kropáč [-] (72. V. Verbíř [-] ) , J. Jäger [-] (74. M. Sihelník [-] ) , L. Krédl [-] (46. K. Pařízek [-] ) , D. Marek [-] , D. Mottl [-] , R. Horvát [-] , M. Hora [-] (77. J. Polanský [-] ) , P. Ondrejkovič [-] , L. Knespl [-]

ŽK: 20. R. Rojko , 67. M. Šturm - 16. J. Minařík , 16. P. Ondrejkovič , 90. V. Verbíř .
Hráči zápasu: T. Vlasák - R. Kolář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Materna Jiří - PROVAZNÍK Adam, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.