3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanov tlačil, góly však dával Union


Branky


15. J. Sejkora , 32. V. Galaš , 81. P. Očipka (p.)
0

Fotbalisté Přestanova nesehráli v Bynově špatný zápas. Z Děčínska se však po zápase s tamním Unionem vrátili s porážkou 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union si vytvořil významný náskok

Začátek utkání byl v režii hostů, domácí soubor se na hřišti hledal. Velkou šanci si ale vytvořil Bezouška, který vyprášil rukavice brankáře Staňka. Následně se marně radoval Galaš - jeho trefa byla pěkná, ovšem díky postavení mimo hru neplatná. Z následné akce se už ale hráči Unionu mohli radovat. Střelu Brázdila Staněk tak trochu nešikovně vyrazil jen k Sejkorovi, který kulatý nesmysl pohotově uklidil do sítě. Vyrovnat mohl Stupka, který šel sám na brankáře. V zakončení selhal. Na druhé straně přišel trest. Hosty nejprve varoval Očipka, který trefil břevno. Ale po půl hodině a dlouhém autu Bezoušky se k míči dostal Očipka. Slovenský útočník ho ještě přistrčil Galašovi, který se placírkou nemýlil.

Přestanov domácí mačkal jako citron, ale utkání nezvrátil

Po změně stran se Přestanov dostal do obrovského tlaku. Děčínský brankář Jeřábek však měl svůj den a deptal hostující střelce. Do sólových úniků se dostal Dvořáka a po něm i Vyšata. Brankou však ani jedna ze šancí neskončily. Přestanovský zmar v zakončení vyvrcholil v 79. minutě, kdy Jeřábek zlikvidoval i pokutový kop Velka. Kalich hořkosti se hostům naplnil prakticky z protiútoku. Výhodu penalty dostali i domácí a zkušený Očipka se nemýlil. Tři body tak za výhru 3:0 bral Union Děčín.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Morálka byla v tomto utkání výborná a až na maličký Bedrníčkův blikanec u naší střídačky jsme utkání odehráli bez zbytečných extempore. Určitě máme v dalších zápasech na co navázat. Naše nové kabiny tak poprvé slyšely vítězný pokřik."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Z porážky jsme velice zklamaní. Hra nebyla špatná, ale vyhořeli jsme v proměňování vyložených šancí. Teď nás čeká těžké utkání s Heřmanovem. S ním bychom chtěli úvodní prohru odčinit.



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - J. Němec [-] , L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] , M. Němec [-] (84. D. Fojt [-] ) - Z. Brázdil [-] , J. Sejkora [-] , R. Kalaš [-] , B. Bezouška [-] - V. Galaš [-] (73. P. Vyskočil [-] ) , P. Očipka [-] (88. F. Sobotka [-] )

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - P. Šmejkal [-] , D. Dvořák [-] - V. Vyšata [-] , P. Strouhal [-] (64. R. Němeček [-] ) , M. Charvát [-] , J. Stupka [-] (46. J. Herián [-] ) , M. Velek [-] , J. Dohnal [-] (64. O. Gasiorovszki [-] ) , P. Tvrdík [-] (46. M. Pecháček [-] ) , J. Voráček [-]

ŽK: 63. V. Galaš - 34. P. Šmejkal , 60. M. Charvát , 64. M. Velek .
Hráči zápasu: S. Jeřábek , P. Očipka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čáka Jindřich - KARASINSKI Marek, ČERNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.