Zápas mezi Doksy B a Jenišovicemi skončil smírně


Branky


13. M. Jakša , 38. L. Balík , 77. R. Švarc - 31. M. Bubák , 52. M. Vavřich (p.) , 73. M. Randák
0

Boje o záchranu a postup vrcholí, do těchto vod sice ani jeden celkem nespadá, avšak pořád je zde boj o pozice. Zápas mezi dvěma silnými celky skončil remízou. Bod je cenný především pro hosty, kteří odejížděli na zápas v jedenácti, a proto musel do hry i trenér Petr Randák(45).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběžné vedení domácích

Domácí nastoupili proti tvrdému a technicky dobře vybavenému mužstvu z Jenišovic. Od této skutečnosti se odvíjela hra celý první poločas. Útoky se pravidelně střídaly na obou stranách a útočně naladěný Martin Jakša se postaral již v 8. minutě o vedení domácích, když jeho střela skončila pod břevnem Cejnarovy branky, 1:0. Ve 13. minutě musel Jakša po faulu pro zranění střídat. V 31. minutě hosté vyrovnali střelou Martina Bubáka, jenž si v šestnáctce zpracoval přesnou přihrávku od Dlouhého, 1:1. Ve 38. minutě vyrazil před sebe střelu domácích brankář hostí Cejnar a Lukáš Balík pohotově zavěsil – 2:1.

Divácky atraktivní fotbal

Po pauze obě mužstva nic neslevila v nasazení. V 52. minutě zastavil Szabo ve vápně pronikajícího soupeře v rozporu s pravidly a Vavřich nařízenou penaltu proměnil ve vyrovnávající gól, 2:2. V 73. minutě domácí defenzíva povolila a hosté se dostali Matějem Randákem do vedení, 2:3. Tento gól vyburcoval domácí hráče k vyšší aktivitě. Po nejkrásnější akci v celém utkání, kdy kapitán Roman Švarc dostal přihrávku ve vápně soupeře, obešel sólem čtyři beky a elegantním způsobem v 78. min vyrovnal na 3:3. Poté ještě následovalo pár tvrdých zákroků na obou stranách a také bylo uděleno několik žlutých karet a tím skončilo utkání, které se muselo divákům líbit.



Ohlasy k zápasu


TJ Doksy B
Martin Jakša: Včera jsme měřili síly s celkem z Jeníšovic. Hrál se tvrdý a technický fotbal, který se musel všem divákům líbit. Po závěrečném hvizdu měla obě mužstva na svých kontech po 3 brankách.

FC Jenišovice
Petr Randák (trenér): Bod je spravedlivou dělbou pro obě mužstva. Jinak musím pochválit hráče za dobře a hlavně zodpovědně odehraný zápas.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Malena Martin - PRINZ Zbyněk, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.