Doksy B na Holany jednoduše nestačily


Branky


44. J. Vítek (p.) - 13. F. Porsch , 23. V. Serdel , 63. O. Kočí , 72. V. Serdel , 78. P. Lebduška (p.)
0

Je známé, že rezervy týmů mají nevyrovnané výkony a to je přesně případ i Doks. Doksy jeden zápas hrají skvěle a porazí skoro každého, poté hrají s podprůměrným celkem a klidně prohrají, nicméně tohle není ten případ a prohra proti Holanům rozhodně není ostuda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepovedený zápas pro Doksy B

Velký výbuch po herní stránce, tak i v přístupu k utkání domácích fotbalistů. Na pažit ve Starých Splavech nastoupil nejkvalitnější tým soutěže. Domácí vydrželi hrát s Dynamem Holany jen třináct minut, do doby, kdy obdrželi první gól. Pak už na hřišti bylo jedno mužstvo. Domácí měli ještě v první části hry výhodu pokutového kopu ve 44. minutě. Penaltu s jistotou proměnil Jirka Vítek.

Druhý poločas v režii Holan

Druhý poločas už byl zcela v režii hostů. V 63. minutě za hosty zvyšoval vedení Kočí a upravil skóre na 1:3. Serdel definitivně ukončil naděje domácího týmu v 72. minutě, když vstřelil další branku, o pár minut později ještě proměnil pokutový kop Lebduška a bylo hotovo.



Ohlasy k zápasu


TJ Doksy B
Ondřej Beránek (vedoucí): ,,Je nutné zapomenout na tento výsledek. Do konce soutěže zbývají ještě čtyři zápasy.''




Sestavy


TJ Doksy B
M. Szabo [-] - M. Vidner [-] - R. Švarc [-] - L. Balík [-] - F. Picek [-] (46. M. Hořčík [-] ) , S. Miler [-] , M. Jakša [-] (32. J. Prskavec [-] ) , J. Beránek [-] (79. J. Doubrava [-] ) , J. Vítek [-] , T. Hupka [-] , J. Doubrava [-]

Dynamo FC Holany
L. Vorlíček [-] - J. Koleňák [-] , L. Mikysa [-] (76. J. Kraus [-] ) , O. Kočí [-] - R. Torba [-] , P. Sýkora [-] (62. P. Lebduška [-] ) , P. Šanda [-] , V. Serdel [-] , J. Souček [-] - F. Porsch [-] , J. Bečvařík [-]

ŽK: 17. J. Doubrava - 85. J. Bečvařík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klimt Pavel - MIKLOVIČ Karel, ZLATNÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.