2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

21.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno B zdolalo Hrádek B při cestě za záchranou


Branky


2. J. Vondráček (vl.) , 33. O. Pokorný
0

Jelikož by letos z B tříd v Libereckém kraji měly padat čtyři týmy, tak bude pro jistou záchranu potřeba více než třicet bodů, své o tom vědí rezervy Mšena i Hrádku. Mšeno šlo do utkání v roli mírného favorita, tuto roli se mu podařilo obhájit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastné branky rozhodly

Od první minuty se hrálo zajímavé a i pohledné utkání, k čemuž přispěla obě mužstva. Hned v první minutě se po prováhaném odkopu brankáře domácích, dostal do šance hostující útočník, ale Braniš své zaváhání napravil. Hned z protiútoku se ale prosadili domácí. Škvor vystřelil z velké dálky a hostující stoper hlavou změnil směr letu míče a ten zapadl do branky Hrádku, 1:0 pro Mšeno. Ve 31. minutě vybojoval na polovině hostí míč Pokorný, ale samostatný únik zakončil střelou vedle. Hned dvě minuty na to zacentroval Veselouš, brankář hostí si vyběhl ven, míč mu však vypadl a Pokorný ho uklidil do branky podruhé. Ve 35. minutě opět Pokorný dával míč pod sebe na malé vápno, ale Mrklas trestuhodně minul. Ve 37. minutě krásně vystřelil Hýř z velké dálky, ale brankář hostí dobře zasáhl. Hrádek se také snažil, měl několik náznaků, ale až na jeden únik, kdy hostující hráč přehodil brankáře i branku domácích, si další vyloženou šanci do poločasu již nevytvořil.

Tři body zůstávají ve Mšeně

Do druhého poločasu nastoupila Jiskra s cílem neinkasovat a co nejdříve rozhodnout toto utkání, jenže hned ve 46.minutě po chybě Šourka postupoval hostující útočník sám na Braniše, rozhodl se zakončit bodlem, ale branku minul. Hosté se stále tlačili před šestnáctku domácích, měli i více ze hry, ale vyložené šance si vytvářeli domácí hráči. V 51.minutě se krásně individuálně prosadil Svoboda, jenž dokonale proběhl obranou hostů, ale bohužel vyhořel v koncovce a branku netrefil. V 55. minutě unikl hostující obraně Veselouš, vysunul Mrklase, ale ten opět branku minul. V 62. minutě se po nepovedeném odkopu Braniše do šance dostali i Hrádečtí, ale domácí brankář tuto chybu napravil a šanci zmařil. V 78. minutě domácí obraně unikl hráč hostí, vystřelil, ale brankář domácích nadvakrát velmi dobře zasáhl. V 89. minutě se ještě hrádeckým naskytla poslední šance, kdy stál útočník Hrádku sám ve vápně, před ním byl jen skákající míč, zazmatkoval a trefil fantasticky vyběhnutého Braniše. Poté už se utkání pouze dohrávalo a po závěrečném hvizdu rozhodčího se z důležitého vítězství a zisku tří bodů mohlo radovat mužstvo Mšena B.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Dnes jsem s výkonem mužstva spokojen. Hráli jsme zodpovědně, disciplinovaně a konečně jsme neinkasovali. I dopředu jsme hráli dobře, vytvořili si dostatek příležitostí, pouze je musíme lépe vyřešit a proměňovat. Pak se nebudeme muset strachovat až do konce utkání o výsledek. Čeká nás ještě spousta práce, ale věřím že se nám podaří soutěž udržet. Chválit někoho z kluků individuálně by nebylo spravedlivé. Všichni kdo nastoupili, hráli nadoraz a bojovali až do konce o vítězství. Někteří to po čarodějnicích měli složitější, ale i oni bojovali nadoraz.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - M. Šourek [-] , T. Veselouš [-] (78. D. Živěla [-] ) , L. Matoušek [-] , J. Mrklas [-] (60. M. Filip [-] ) , O. Pokorný [-] (89. T. Stracke [-] ) , L. Pešat [-] , O. Hýř [-] , D. Svoboda [-] , J. Regenermel [-] , M. Škvor [-]

TJ Slovan Hrádek nad Nisou B
J. Manhart [-] - J. Bednář [-] (60. P. Peuker [-] ) , P. Černohouz [-] (46. F. Slezák [-] ) , P. Nývlt [-] , F. Strya [-] (46. A. Konrád [-] ) , T. Petružálek [-] , M. Janďura [-] , J. Vondráček [-] , J. Bruner [-] , J. Štěpek [-] , A. Kapras [-]

ŽK: 54. J. Mrklas - 80. J. Bruner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rympler Roman - BUKVIČKA Dušan, ČUŘÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.