3:1
(1:1)
36. A. Kapras (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 11:00

16.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z Holan se body nevozí


Branky


21. P. Lebduška , 74. J. Bečvařík , 81. P. Lebduška (p.) - 36. A. Kapras (p.)
0

Holany doma zvítězily již 18x za sebou, tudíž je jasné, že doma jsou velmi silné. Své o tom vědí v Hrádku, který podlehl Holanům 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén a převaha domácích

Holanské hřiště není po zimě v dobré kondici a to bylo vidět i v herním projevu. Do série šancí se dostali domácí, ale nikdo z hráčů nedokázal míč propašovat do branky, nejblíže byl Bečvařík, jež orazítkoval břevno. Poté využil chybnou malou domů Lebduška, obešel brankáře a zavěsil do odkryté branky, Holany šly tedy do vedení. Ve 36. minutě se pískala penalta proti Holanům a tu bezpečně proměnil Kapras.

Holany kráčí za vítězstvím

Hned po přestávce šli domácí opět do vedení, po lajně utekl Šanda, nacentroval před branku a tam číhal Bečvařík, který uklidil míč hlavou do branky. V 81. minutě se pískala penalta i na druhé straně, tedy na straně Holan. Proměnil ji střelec úvodní branky Lebduška a zpečetil výsledek na 3:1.



Ohlasy k zápasu


Dynamo FC Holany
Jiří Barvíř (trenér): Bylo dobře, že se nám podařilo vstřelit hned v první minutě druhého poločasu gól, který nás uklidnil a nemuseli jsme nikam spěchat.




Sestavy


Dynamo FC Holany
L. Vorlíček [-] - J. Koleňák [-] , P. Nedbal [-] , L. Mikysa [-] , O. Kočí [-] (65. J. Kraus [-] ) - J. Souček [-] (75. F. Porsch [-] ) , P. Sýkora [-] (59. R. Torba [-] ) , P. Šanda [-] , V. Serdel [-] - J. Bečvařík [-] , P. Lebduška [-] -

TJ Slovan Hrádek nad Nisou B
Š. Šedivý [-] - J. Bednář [-] , M. Pražák [-] , F. Strya [-] , A. Konrád [-] , J. Horváth [-] , V. Antoš [-] (71. L. Vinš [-] ) , T. Petružálek [-] , I. Kovač [-] , A. Kapras [-] , J. Kyncl [-] (26. F. Slezák [-] )

ŽK: 77. L. Vorlíček , 80. J. Koleňák - 26. A. Konrád , 77. A. Kapras .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mareček Pavel - TYKVA Lukáš, HAVEL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.