1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

15.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře si z Hrádku odvážejí výhru


Branky


0

Úvod soutěže Přepeřím vyšel a odvážejí si z Hrádku cenné tři body, které se v cestě za postupem budou hodit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na cestě za senzací!

Utkání se odehrálo na malé umělé trávě v Hrádku, takže souboj střídal souboj. Zápas začal oboustranně opatrně. Ve 24. minutě zahrával Peškar trestný kop, na centr si naskočil Abraham a domácí brankář konečky prstů vytěsnil míč na roh. Ve 27. minutě se domácí dostali ke střele, ale Vrabec byl na místě. Ve 30. minutě se domácí dostali na do přečíslení a přesnou střelou, která se odrazila od tyče, šli do vedení na 1:0. Ve 39. minutě unikl po levé straně Hurt, odcentroval pod sebe na Tokana a ten z první vystřelil, brankář domácích zachránil a udržel překvapivé vedení svého týmu.

Přepeře otočily zápas a nakonec zvítězily

Do druhého poločasu šli hráči hostí s jasným cílem, a to otočit zápas. Kopali několik rohů, po jednom z nich si naskočil Tokan na míč a nekompromisně ho hlavou uklidil do branky domácích na 1:1. V 54. minutě zahrával Peškar další roh, našel Hurta a ten z voleje těsně minul branku. V 57. minutě rychlá akce  Peškara s Císařem po levé straně, následoval přesný centr na malé vápno, ale tentokrát Tokan zaváhal a přestřelil. V 58. minutě vybojoval Císař balon, udělal kličku stoperovi a chladnokrevně ho poslal okolo brankaře do sítě, 1:2. V 65. minutě nepřesně odkopl brankář Vrabec a domácí hráč z 25 metrů trefil tyč. Poté začaly Přepeře hrát ze zabezpečené obrany a probíhal boj o míč ve středu pole.V 86. minutě se v šanci objevil hostující Kvapil, ale místo střely z 15 metrů ještě volil přihrávku, která skončila nezdarem. Domácí ještě zkusili závěrečný tlak a nakopávali vysoké míče do vápna, ale zkušená stoperská dvojice Hrmo, Abraham to zvládla.



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Utkání se hrálo rychle, svižně s bojovností na obou stranách. Byly to vydřené tři body a projevila se odhodlanost a morálka našich hráčů.



Sestavy


TJ Slovan Hrádek nad Nisou B
J. Manhart [-] - P. Černohouz [-] (72. M. Badi [-] ) , M. Janďura [-] , L. Černohorský [-] , J. Horváth [-] , M. Mičica [-] , J. Štěpek [-] , T. Petružálek [-] , J. Bruner [-] , I. Kovač [-] , A. Kapras [-]

FK Přepeře
J. Vrabec [-] - T. Horák [-] (35. T. Trč [-] ) , L. Pěnička [-] , F. Tokan [-] (83. M. Kvapil [-] ) , T. Císař [-] , J. Peškar [-] , M. Abraham [-] , O. Horák [-] , V. Hurt [-] , J. Kubáček [-] , J. Hrmo [-]

ŽK: 89. I. Kovač .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Brož Antonín - DVOŘÁK Jan, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.