Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

15.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno doplácí na zbytečné chyby


Branky


52. P. Janovský , 76. J. Koudelka (p.) - 25. M. Jakša , 39. M. Jakša , 60. L. Balík , 63. M. Šimon , 80. J. Beránek
0

V neděli 20. 3. se odehrálo úvodní kolo 1. B třídy. Mšeno B v něm hostilo Doksy B. Domácí Mšeno B doplatilo na individuální chyby v obraně a neproměňování vyložených šancí, a tak hosté po zásluze zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení hostů

Do prvního poločasu lépe vstoupilo Mšeno a v úvodních minutách bylo aktivnějším týmem. Poté se ale hosté zvedli a Mšeno najednou nebylo tím týmem, kterým chtělo být a kterým bylo i celou přípravu. Hra domácích byla zbrklá, příliš komplikovaná a když přišla šance po standartních situacích nebo centrech, ve vápně buď nikdo nebyl a nebo chyběl důraz v zakončení. Ve 23. minutě zazmatkoval domácí brankář a za vápnem fauloval protihráče, rozhodčí za zákrok udělil žlutou kartu. O dvě minuty později se hosté dostali do další šance, která již skončila gólem, po závaru ve vápně se míč odrazil k Jakšovi, který neváhal a z první vyslal ránu na přední tyč. Ani první gól domácí neprobudil a dvakrát se musel vyznamenat domácí brankář Braniš, když kryl dvě vyložené šance zblízka, ani to však nestačilo a ve 39. minutě hosté navýšili vedení opět po závaru ve vápně. Doksy ukázaly větší důraz a do zakončení se dostal Jakša, který uklidil míč na zadní tyč. 

Branková konstrukce - nepřítel Mšena

O poločase se Mšeno vyhecovalo a v úvodu bylo pro svého soupeře velmi nebezpečné, v 52. minutě se po krásné akci prosadil Janovský a v následující pětiminutovce se na domácí lepila smůla. V 53. minutě šlo Mšeno do protiútoku na jehož konci stál Svoboda, ten se z úhlu snažil obstřelit brankáře a jeho pokus skončil na zadní tyči. V následujících minutách měl dvě krásné příležitosti Janovský, v první stál sám před brankářem, ten mu ale dobře zmenšil střelecký úhel a Janovský mířil vedle, o minutu později krásně centroval Hartman a Janovský se snažil z první přelobovat brankáře, jeho pokus skončil pouze na břevnu brány hostí. Šance domácích na otočení zápasu zmařil v 60. minutě Balík, když Regenermel podklouzl, ztratil míč a hosté šli do přečíslení. Hráč hostů míč krásně zatáhl a poslal pod sebe na malé vápno, kde číhal Balík a do prázdné branky skóroval na 1:3. O tři minuty později padla další branka do sítě domácích, tentokrát z kopačky mladého Šimona. V 76. minutě srazil jeden z obránců v rohu vápna Svobodu a Mšeno kopalo penaltu. K té se postavil zkušený, střídající Koudelka, počkal na pohyb brankáře, zkušeně zakončil a snížil skóre na 2:4. Na konečných 2:5 zvyšoval svým sedmnáctým gólem v soutěži Jan Beránek a zpečetil výsledek. Zápas odpískal sudí Čurda, který předvedl určitou kvalitu.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér Jiskra Mšeno B): Dnešní zápas se mi špatně hodnotí, myslel jsem si, že jsme na soutěž dobře připraveni. Měli jsme dobrou sestavu, ale nehráli jsme dostatečně dobře. Je potřeba vyzdvihnout soupeře, který předvedl výborný výkon, ale my jsme dělali hloupé chyby a neproměňovali šance, teď nás čekají dva nejtěžší zápasy v sezóně, jsem na nás zvědav.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - K. Vanc [-] , L. Matoušek [-] , M. Filip [-] (65. J. Koudelka [-] ) , T. Hartman [-] , D. Svoboda [-] (87. D. Nguyen [-] ) , O. Hýř [-] , P. Janovský [-] , M. Šourek [-] , J. Regenermel [-] , M. Škvor [-]

TJ Doksy B
M. Szabo [-] - J. Vítek [-] - J. Doubrava [-] - L. Balík [-] , J. Beránek [-] - M. Šimon [-] , J. Šimon [-] , R. Švarc [-] (72. J. Prskavec [-] ) , M. Jakša [-] , M. Vidner [-] (76. M. Hořčík [-] ) , F. Picek [-]

ŽK: 23. D. Braniš , 58. O. Hýř - 23. M. Jakša .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Čurda Michal - MALENA Martin, MIZERA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.