4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body pro Neplachov zařídil Šafář


Branky


0

Neplachov na hřišti v Drahotěšicích přivítal Temelín a při pohledu natabulku bylo jasné, že domácí udělají cokoliv, aby ze zápasu vydolovali tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Neplachov v předešlém kole udělal důležitý krok k záchraně, když porazil poslední Borek. Ovšem záchranu tento nováček OP rozhodně jistou neměl. Temelín nastoupil bez výrazných posil z Olešníka a na jejich střídačce nebyl připravený jediný náhradník. A začátek utkání mírnému favoritovi, tedy domácím fotbalistům, vyšel. Akce postupně zakončovali Matin Dušák a Suchan. Proti oběma pokusům ale dobře zakročil brankář Cihla. I Temelínští ale chtěli ukázat, že prohrát bez boje nehodlají. Především kapitán Jaroš se pokoušel o častou střelbu. V podobném rázu se i první poločas dohrál. K vidění byla střelba pouze z větší vzdálenosti, která ani jednoho brankáře příliš neprověřila. Poločas tak skončil bez branek a nevypadlo to, na bůh ví jaké, gólové hody.      

Šafář byl u všeho podstatného

Jenže po přestávce především domácí fotbalisté našli ztracenou mušku a začali se dít věci. Po přesném centru Šafáře se prosadil hlavou Petr Švec1:0. Pravdou je, že to nebyla těžká pozice, neboť měl polovinu branky zcela odkrytou. V 70. minutě vybojoval na soupeři míč Šafář, přešel s ním část hřiště a střelou kolem padajícího Cihly zvýšil na 2:0. A Šafář byl i nadále k nezastavení. V 75. minutě poslal další parádní centr do pokutového území, který chytře pustil Suchan na Nekolu, jenž zblízka uklidil míč pod břevno – 3:0. V 80. Minutě o sobě dali vědět také hosté.  Konkrétně jejich nejaktivnější hráč Jaroš si pohrál s domácí obranou a na vzdálenější tyč prostřelil Dvořáka – 3:1. Poslední slovo měl ale znovu skvěle hrající Šafář, který z levé strany překvapil Cihlu střelou na bližší tyč a dal tak výsledku konečnou podobu – 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): V posledním "domácím" utkání jsme chtěli bodovat a ze tří bodů máme velkou radost, nicméně stále nemáme jistotu záchrany. Hráč zápasu byl určitě Šafář, který byl snad u všech gólů a druhý poločas mu vyšel na jedničku. Z hostů bych vybral kapitána Jaroše, který dal jediný gól hostů, když doslova vyučil naše obránce.




Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Dušák [-] (79. L. Blažek [-] ) , L. Sobota [-] , M. Nekola [-] , P. Švec [-] , P. Šafář [-] , P. Dušák [-] , V. Kříha [-] , J. Suchan [-] , J. Klečka [-] , J. Láník [-]

TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - M. Pojer [-] - L. Říha [-] - S. Melnykovskyi [-] , T. Kéri [-] , J. Pícha [-] , V. Nesvačil [-] , M. Jaroš [-] , D. Hrdlička [-] , T. Volf [-] , A. Kotlár [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠVEC Petr (N), HASIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.