Šlamastyka v podání Rudolfova B!


Branky


4. A. Bajer (p.) , 52. J. Machovec , 80. M. Pexa , 87. J. Machovec - 16. L. Kolouch , 37. L. Kantor , 66. L. Kantor , 79. J. Svatoš
0

Poslední Borek přijel na hřiště Rudolfova jako jasný outsider. Naopak domácí počítali s povinnými a veledůležitými body v boji o záchranu. Jenže Borek v zápase uhrál první jarní bod a to ještě v 79. minutě vedl o dvě branky! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borek otočil utkání ještě v prvním poločase

Domácí Rudolfov potřeboval doma připsat povinné vítězství, protože je klidně možné, že z OP budou padat tři týmy. Úvod utkání tomu také nasvědčoval. Ve 4. minutě byl faulován v pokutovém území Pfleger a následnou penaltu nekompromisně proměnil Bajer 1:0. V 10. minutě střílel těsně vedle Pech. Naopak přesný byl v zakončení hostující Kolouch. Po průniku středem hřiště dokázal ještě přesně zacílit a začínalo se od znovu – 1:1. Vedení mohl vrátit domácím Žoček, ale jeho nepovedený centr stačil Pytel vyrazit na břevno. A tak se ve 37. minutě radovali hosté. Po zbytečné ztrátě ve středu hřiště se míče zmocnil Kantor a hezkým lobem poslal Borek do vedení – 1:2. Těžkou hlavu tak měli z prvního poločasu domácí borci. 

Domácí dokázali utkání aspoň zremizovat

Do druhého poločasu přišly změny v sestavě Rudolfova s cílem otočit výsledek utkání. Na hřiště se podíval Tušl a dorostenec Machovec. A byl to právě druhý jmenovaný, kdo srovnal skóre. Po centru z pravé strany se nasměroval míč přesně – 2:2. O minutu později mohl Sládek strhnout vedení na stranu Rudolfova, jenže branku netrefil. A ani další šance Sládek ani jeho spoluhráči neproměnili.  Slovo si tak vzal znovu Kantor a parádní dalekonosnou střelou z cca třiceti metrů vrátil vedení Borku – 2:3. A to nebylo ze strany posledního celku tabulky vše. V 79. minutě se prosadil Svatoš s přispěním domácího obránce Hlavatého – 2:4. Kontaktní branka ale přišla hned o minutu později. Pexa se z prostoru uvnitř pokutového území nemýlil – 3:4. Fotbalové drama pokračovalo dál a domácí Rudolfov se tlačil za vyrovnávací brankou. A dočkal se. Opět se prosadil dorostenec Machovec, který byl důrazný v hlavičkovém souboji – 4:4. S tímto výsledkem ale nemohou být domácí spokojeni, naopak pro Borek to je první jarní bod a malé povzbuzení do nacházejícího ročníku.  



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Borku perfektně zachytal gólman, stejně jako před týdnem v Mladém. Ještě v posledních minutách jsme mohli strhnout vítezství na svoji stranu. Říkám, šance jsme měli, ale bohužel jsme v zakončení velmi nedůrazní. A sami si necháváme dávat branky po našich chybách.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KORANDA Jindřich (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.