0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé místo v OP obsadí Mladé


Branky


0

Čytři Dvory B dohrávají sezóny v trochu decimované sestavě a ne jinak tomu bylo v utkání s Mladým. To naopak šlape poslední týdny jako dobře namazaný stroj a díky jedné brance v obou poločasech si připaslo další výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní volej v podání Koláře stanovil poločasový výsledek

Od prvního hvizdu rozhodčího Hrušky bylo jasné, kdo bude v utkání lepším týmem a bude diktovat tempo hry. Na domácí straně se projevuje stále jiná sestava, kde chyběli vykartovaní tahouni Knietel s Píšou. V první velké šanci hostujícího celku se objevil Moudrý, jemuž před prázdnou branku naservíroval nahrávku Drábek. Mládský kanonýr ale branku netrefil, jelikož měl míč na dlouho nohu. V další velké šanci Mladého se vyznamenal Voneš, když vychytal druhého snipera v útoku hostů, Vítka. Gólu se aktivnější hosté přeci jen dočkali a nutno podotknout, že zcela zaslouženě. Ve 33. minutě prodloužil Kočvara autové vhazování Moudrého a míč prošel až ke Kolářovi, který v plném náběhu krásně trefil míč z voleje a propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:1. Muž 24. kola Jakovljevič neměl v prvním poločase práci v podstatě žádnou. 

Pojistku přidal Linhart

Ačkoliv Mladé muselo sáhnout ke dvěma střídáním zkraje druhé půle, obraz hry se nezměnil. Mladé drželo míč na svých kopačkách, lépe kombinovalo a vytvářelo si i šance. Jenže ani ty největší tutovky jeho hráči proměnit nedokázali a tak mohl přijít trest v podobě vyrovnávací branky. Domácí se díky sérii rohových kopů dostali na dostřel Jakovljeviče, který byl již po jedné z hlaviček domácího borce překonán. Naštěstí pro Mladé ho ale na brankové čáře zastoupil M. Schuster. Po ojedinělé šanci Čtyráckých začali opět neomylně zahazovat své šance hráči hostů.  Uklidňující gól tak přišel až v 80. minutě. Po spolupráci M. Schustera a Vítka se míč dostal až ke střídajícímu Linhartovi, který chladnokrevně zakončil – 0:2. Stejným výsledkem utkání i skončilo, a proto se hosté mohou radovat z konečné druhé příčky. Domácí by byli asi nejradši, kdyby aktuální ročník již skončil.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Zdeněk Svoboda (hráč Čtyř Dvorů B): Do utkání jsme vstoupili hodně vlažně. Mladé od úvodu utkání až do jeho konce diktovalo tempo hry. Z našeho týmu bych snad jen pochválil dva dorostence, Matušíka a Kunu mladšího, kteří byli po celý zápas hýřili aktivitou.

SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Sice jsme měli zápas celou dobu pod kontrolou, ale těch šancí co jsme nedali, byli občas až nepochopitelné. Kdybychom dali asi tak půlku toho, co jsme měli, tak to mohlo být snad 6:0, ale důležité je, že jsme vyhráli a odehráli další povedené utkání.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - D. Maruška [-] , M. Matušek [-] , P. Váňa [-] , D. Sobolík [-] , P. Trnka [-] , M. Maliňák [-] , L. Zeman [-] (10. Z. Kuna [-] ) , V. Vejvar [-] (81. N. Dimitrov [-] ) , M. Sedlic [-] , Z. Svoboda [-]

SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - T. Brozman [-] , Š. Pařízek [-] , A. Kolář [-] , J. Šťastný [-] - M. Drábek [-] , T. Kočvara [-] , V. Šafrata [-] (51. P. Schuster [-] ) - V. Moudrý [-] (46. T. Linhart [-] ) , J. Vítek [-] , M. Schuster [-] -

Počet diváků: 35. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - KUNA Zdeněk (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.