Neplachov se přiblížil záchraně


Branky


5. O. Vaník , 25. M. Pytel (p.) - 11. J. Suchan , 21. J. Suchan (p.) , 54. M. Dušák , 62. M. Dušák
0

Neplachov přijel na Borek s jediným cílem - vyhrát a přiblížit se záchraně v souteži. Borek je beznadějně poslední a na jaře ještě nebodoval. Samotné utkání nabídlo ofenzivní fotbal s mnoha šancemi na obou stranách. Více jich proměnili hosté a mohli se tak radovat ze třech bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty, čtyři branky, nerozhodný stav

Neplachovu se nedaří navázat na podzimní výkony a pomalu se přibližuje sestupovým vodám. Z části za to mohou zranění, možná i nemožnost hrát svá utkání na domácím hřišti. Ještě hůře jsou na tom ale na Borku, jehož hráči nepřidali na jaře ani bod a schytávají jeden příděl za druhým. Při utkání s Neplachovem se ale diváci na Borku nudit nemohli. Obě mužstva hrála takový bezstarostný fotbal. Již v 5. Minutě šli do vedení domácí fotbalisté zásluhou Vaníka1:0. O šest minut později bylo ale vyrovnáno, když se šťastně z přímého volného kopu trefil Suchan1:1. A hosté mohli jít i do vedení. Petr Švec ale nastřelil z pokutového kopu pouze tyč Pytlovy branky. Naštěstí pro Neplachovské byl v tomto utkání při chuti Jakub Suchan, který tvrdou střelou k tyči přeci jen strhl vedení na stranu svého týmu – 1:2.  Stejně jako domácím i hostům vydrželo vedení jen pár minut. Jak kopat penaltu ukázal Švecovi Pytel2:2. Po prvním poločasu tak byl výsledek utkání otevřený na obě strany.

Dva góly Dušáka rozhodly o osudu zápasu

Do druhé půle vstoupili přeji jen lépe hosté, pro které to bylo velmi důležité utkání a jakoby si snad uvědomili, že jedině tři body jim dají naději na záchranu v OP. Od příchodu z kabin si vytvářeli více šancí a jako správný kapitán za to vzal již po několikáté v tomto ročníku Martin Dušák. Nejprve v 54. minutě dostal svůj tým opět do vedení a potom v 62. minutě využil nedorozumění obránce a brankáře Borku a zvyšoval již na rozdíl dvou branek – 2:4. Co se nedá Borku upřít je snaha i za nepříznivého stavu. Do konce utkání pak byli lepší v kombinaci, ale bohužel pro ně jim to branku nepřineslo. A protože své šance neproměnil ani Neplachov, utkání skončilo spíše hokejovým výsledkem 2:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Pokud jsme chtěli živit naději na záchranu v OP, museli jsme bezpodmínečně vyhrát. Což se nám nakonec podařilo, i když jsme už v 5 minutě prohrávali a z penalty pak trefili pouze tyč. Do druhé půle jsme vstoupili lépe a vypracovali jsme si více gólových příležitostí, z nichž jsme dokázali vstřelit alespoň dva góly, což bylo rozhodující. I když za stavu 2:4 jsme si asi mysleli, že se nemůže nic stát a pustili domácí do hry, kteří nás zatlačili, ale gólově se neprosadili. Utkání bylo určitě zajímavé, nabídlo 6 gólů, 2 penalty a povedené akce. Z vítězství máme samozřejmě radost, ale těžko říci, jak to nakonec dopadne. Zatím se neví, kolik týmů bude vlastně sestupovat.



Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - L. Kolouch [-] , Z. Kastl [-] , P. Schandl [-] (74. F. Jiřík [-] ) , J. Litvan [-] - K. Krupka [-] , T. Tengl [-] (89. L. Kantor [-] ) - J. Endlicher [-] , J. Korbel [-] , O. Vaník [-] (60. M. Šulista [-] ) , P. Kladenský [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Dušák [-] , L. Sobota [-] , M. Nekola [-] , P. Švec [-] , P. Šafář [-] , M. Hruška [-] , L. Blažek [-] , J. Suchan [-] , J. Brčák [-] , J. Láník [-]

ŽK: 47. Z. Kastl - 87. L. Sobota .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - PETERKA Josef (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.