0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalitní zápas rozhodla jediná branka


Branky


0

V Jankově se utkala mužstva s velmi dobrou jarní formou a na hře to bylo znát. Utkání nakonec rozhodl hostující Jandera v 77. minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól nepadl ani na jedné straně

Den poté, co si v Jankově užili postup svého A týmu do divize, se utkala jejich rezerva se záložním týmem Hluboké. Již v úvodu byla zmíněná dobrá forma obou celků a o hostech z Hluboké to platí dvojnásobně – jsou nejlepším týmem jarní části Okresního přeboru. V prvním poločase měli ale o trochu více ze hry domácí, což dokázali vyjádřit pouze neproměněnými šancemi. Šindelář takovým napůl lobem, napůl centrem hledal na zadní tyči Maurera, který na míč ale jen o kousek nedosáhl. Poté nahrál Brabec Rutovi, jenž střelou z hranice vápna vystřelil levou nohou, ale Vacl byl připravený a míč vyrazil. Vacl se poté zaskvěl i při střele z přímého volného kopu od Kudláčka, jehož projektil mířil přesně k tyči. Jinak se hrál důrazný fotbal, kdy především hosté přesně kombinovali. Do vyložených příležitostí se ale příliš nedostávali a tak si diváci museli na branku počkat do druhé půle.

Jandera rozhodl o třech bodech pro hosty

V poločase druhém byli lepší naopak hosté z podzámčí. Na hrotu operoval zkušený Jankovský a jejich záložní řada hrála s míčem velmi dobře. Rozuzlení zápasu přišlo v 77. minutě. Perfektní kombinace ve středu hřiště v podání hostů vyústila v nahrávku na Janderu, který otevřel skóre – 0:1. Jak se později ukázalo, byla to branka vítězná. Domácí se nedokázali prosadit ani střídajícím Hálou, jenž z rohového kopu orazítkoval pouze břevno. Domácí tak mohl těšit alespoň fakt, že utkání dohráli v jedenácti lidech. Utkání pískal rozhodčí Brejník, který v minulém kole vyloučil tři hráče Čtyř Dvorů a ani dnes s jeho výkonem nebyli domácí fotbalisté vůbec spokojeni. Příští kolo přinese velmi zajímavý souboj Hluboké s Novou Vsí, jenž by mohl být jedním z těch vůbec nejkvalitnějších okresních zápasů.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Myslím si, že jednalo o velmi kvalitní zápas. Porážka nás mrzí, protože doma rozhodně prohrávat nechceme a v tabulce jsou týmy pod námi jen o malý kousek. Nebudeme si nic nalhávat, ani náš přístup k utkání nebyl bohužel stoprocentní. Hra ale nebyla špatná a příští kolo musíme zvítězit.




Sestavy


SK Jankov B
L. Prener [-] - L. Simandl [-] , F. Černý [-] , M. Brabec [-] , J. Honner [-] - R. Hejda [-] (61. P. Hála [-] ) , O. Maxa [-] (82. J. Tušl [-] ) , J. Šindelář [-] , D. Rut [-] - M. Kudláček [-] , M. Maurer [-] (54. V. Jirkovský [-] ) -

TJ Hluboká nad Vltavou B
A. Vacl [-] - - - M. Kovařík [-] , J. Hrdý [-] , J. Procházka [-] , F. Brom [-] , D. Ambrož [-] - J. Beneš [-] (70. J. Kantor [-] ) , K. Jandera [-] , P. Hájek [-] (82. P. Tůma [-] ) , K. Vácha [-] , M. Jankovský [-]

ŽK: 11. O. Maxa , 52. M. Kudláček , 89. D. Rut , 90. L. Prener - 57. M. Jankovský , 85. A. Vacl .
Hráči zápasu: L. Simandl - A. Vacl .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Brejník Aleš - HOLBA Petr (N), HROUZ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.