Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká B přejela Temelín


0

Domácí béčko Hluboké chytlo poslední zápasy parádní formu, kterou odksákal poslední zápasy trápící se Temelín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro domácí, když v 11. minutě rozehraný roh nakrátko posadil Krátký na hlavu Ambrožovi, který koníčkem otevřel skóre - 1:0. Následovali další šance domácích - Křiváček ani Krátký je přesně nezakončili. Ve 29. minutě dostal Křiváček prostor a zhruba z 20 metrů jeho dělovka zaplula k tyči - 2:0. Poté zahrozili hosté, když Vornay šel sám na gólmana Jíšu, který však domácí podržel dobrým vyběhnutím. Ke konci poločasu směřoval centrovaný balon z temelínských kopaček před malé vápno, kde se ve skrumáži srazil nešťastně golman Jíša s protihráčem. Domácí brankář musel po střetu střídat a nahradil ho Vacl. Tímto byla ukončena první půle. I ve druhé půli byli domácí pohyblivější a lépe kombinovali. Odměnou jim byl třetí gol v 64. minutě, kdy z lajny předložil míč Křiváček Hrouzovi, který s přehledem zakončil. Pohyblivý Křiváček dělal hostům problémy a v 71. minutě se uvolnil od lajny na střed hřiště odkud se nemýlil - 4:0. Poté se dostal ke slovu domácí kanonýr Jankovský, který nejprve střelou z úrovně penalty dal na 5:0 v 89. minutě  Krátký vyslal Jankovského do sóla a domácí matador si s přehledem poradil se Studničkou a skóroval do prázdné brány - 6:0 . Domácí si zaslouženě připsali další tři body do tabulky. 



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - - - J. Procházka [-] , D. Ambrož [-] , J. Hrouz [-] , M. Kovařík [-] (56. T. Adam [-] ) , J. Hrdý [-] , F. Brom [-] - O. Krátký [-] , T. Křiváček [-] , K. Vácha [-] (79. P. Tůma [-] ) , M. Jankovský [-]

TJ Slavoj Temelín
J. Studnička [-] - L. Valenta [-] , A. Kotlár [-] , P. Mach [-] , M. Pojer [-] (79. S. Melnykovskyi [-] ) - P. Vornay [-] , M. Jaroš [-] , J. Pešek [-] - M. Tressl [-] , L. Říha [-] - T. Kéri [-] (64. Z. Hrdina [-] )

ŽK: 49. M. Jankovský - 54. J. Pešek .
Hráči zápasu: T. Křiváček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KNOTEK Václav - KOVAŘÍK Martin (N), HASIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.