6:3
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loko ČB B přestřílela Čtyrák B, jehož hráči obdrželi 3 červené karty!


Branky


12. T. Choutka , 35. P. Kamiš (p.) , 42. P. Milota , 50. P. Liška , 84. V. Mareš , 88. R. Kadlec - 48. V. Vejvar , 53. O. Píša , 62. O. Píša
0

Domácí musí již každý zápas bezpodmínečně vyhrávat, jinak sestoupí o patro níže. V prvním poločase hráli hráči Lokomotivy velmi dobře a svého soupeře jasně přehrávali. V druhém poločase viděli diváci šest branek, ale i tři červené karty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení domácích

Tradiční derby přineslo spousty zajímavých událostí, mnoho branek a bohužel pro hosty i fotbal obecně tři červené karty. Pravdou je že zajímavé utkání moc diváků nevidělo, protože jejich počet by se dal téměř spočítat na prstech obou rukou. Domácí byli v prvním poločase jasně lepším týmem. A již ve 12. minutě šla Lokomotiva do vedení po typicky vybojované brance šutéra Choutky1:0. Hosté i nadále museli čelit tlaku domácích. Ti se nakonec prosadili až z pokutového kopu, když byl faulován Choutka. Nařízenou desítku s přehledem proměnil Kamiš2:0. Ještě před přestávkou se parádně trefil navrátilec do sestavy Milota. Míč trefil po rohovém kopu rovnou z voleje – 3:0. 

6 branek, 3 ČK, výhra Lokomotivy!

Po první půli by se mohlo zdát, že se zápas bude jen dohrávat, protože hostům odjel ještě k zápasu k A týmu Slepička. Opak byl ale pravdou. Vlažného nástupu domácích využil ke snížení Vejvar, když se prosadil hlavou po rohovém kopu – 3:1. Třígólové vedení vrátil domácím dalekonosnou střelou Liška, který možná trochu překvapil Voneše – 4:1. Čtyrák byl ale při chuti a Píša využil chyby Lišky a po kličce brankáři uklízel balón do prázdné branky.  A hostující kapitán se činil dál! V 70. minutě se po přihrávce Trnky uvolnil na levé straně a na zadní tyč snížil na rozdíl jediné branky. V 84. minutě přišel rozhodující okamžik celého zápasu. Hlavní rozhodčí Brejník pustil faul (shodli se na tom aktéři obou mužstev) na Maliňáka  a Lokomotiva, konkrétně Mareš, dával na 5:3. Tato situace nastartovala hosty a nejprve dostal žlutou kartu Píša. A po následných diskusích s hlavním rozhodčím uviděl nakonec kartu červenou, když se do potyčky zapojil i mladík Kadlec. Ten samý hráč pak vyprovokoval Maliňáka, jenž uviděl druhou žlutou kartu a šel také pod sprchy předčasně. Kadlec vyvázl bez trestu. Na konečných 6:3 pak upravil Kadlec. Po samotném konci utkání si ještě „povídali“ rozhodčí Brejník s Knietelem, z čehož rezultovala třetí červená karta, když Knietel strčil do hlavního rozhodčího. To už bylo moc i na jinak klidného a zkušeného trenéra Bezpalce, který si také na adresu rozhodčího řekl svoje.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotivy B): Od nás to dnes byla perfektní první půle,druhá již horší, ale naštěstí jsme to udrželi. K červeným kartám asi tolik: před naším pátým gólem byl asi neodpískaný faul, rozhodčí nechal hru pokračovat, následovaly protesty, nadávky a pak už to bylo popravdě řečeno velmi nepřehledné.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Č. Dvorů B): Brejník je zločinec fotbalu, to samé nám udělal v zápase s Rudolfovem B, když se nám jen směje do obličeje. Utkání bylo do okamžiku, kdy rozhodčí „neviděl“ jasný faul na Maliňáka absolutně poklidné a bez emocí. Dorostenec Kadlec je namistrovaný provokatér. Tímto utkáním také končím s fotbalem, protože tohle nemám ve svých letech zapotřebí. Předpokládám, že tohohle pána (Brejníka) budeme, respektive spoluhráči, oddíl, už vždy vetovat, protože aby se nám smál do obličeje a zkazil utkání…nemyslím výsledek, domácí byli první poločas jasně lepší a zaslouženě vedli. My ale bohužel nemáme příští kolo s kým hrát.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
J. Křiváček [-] - P. Milota [-] (74. R. Kadlec [-] ) , P. Kamiš [-] , J. Knotek [-] (61. V. Mareš [-] ) , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , O. Zajíček [-] , P. Liška [-] , T. Choutka [-] , J. Zýka [-] , Š. Malák [-] (46. Z. Marek [-] )

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - V. Vejvar [-] , V. Slepička [-] (46. D. Mentlík [-] ) , T. Pecha [-] , F. Leiš [-] (21. P. Hlásek [-] ) , P. Knietel [-] , M. Sedlic [-] , M. Maliňák [-] , P. Trnka [-] , Z. Svoboda [-] , O. Píša [-]

ŽK: 21. J. Weinreb , 58. J. Petrou - 35. M. Maliňák , 50. D. Mentlík , 55. Z. Svoboda , 75. M. Sedlic , 84. O. Píša . ČK: P. Knietel , 86. O. Píša , 89. M. Maliňák .
Počet diváků: 14. Rozhodčí: Brejník Aleš - BOBEK Petr (N), KUNA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.