3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé se v tabulce odpoutalo od Srubce


Branky


0

Do Mladého sjelo z kopce mužstvo Srubce. Za ty v brance opět nastoupil hráč z pole Korotvička a inkasoval třikrát. A jelikož se jeho spoluhráči prosadili pouze jednou, ztrácí teď Srubec na druhé Mladé již čtyři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během dvou minut skórovali domácí dvakrát

Před začátkem 22. kola byla obě mužstva seřazená za sebou na druhém a třetím místě. Jednalo se tedy o atraktivní souboj. Srubci bohužel chyběl brankář a tak musel do branky opět Korotvička, hrdina z utkání v Nových Hradech. Srubečtí přijeli oslabeni i o další hráče, jako například o Janouška. Mladé od začátku diktovalo tempo hry a bylo lepším týmem. Brůžek v domácí brance, tak příliš práce neměl. Ve 20. minutě byl na hranici pokutového území faulován Podgorský. K trestnému kopu se postavil Tondr a výstavní ranou do šibenice otevřel skóre – 1:0. Pro urostlého středopolaře to byla jubilejní 100. branka v dresu Mladého! Hosté se z branky asi ještě vzpamatovávali, když šli rozehrát míč na půlící čáru, protože jim ihned míč uzmul Kočvara. Přesnou příhrou dal na Vítka, jenž zatáhl balón směr hostující branka a pak ve stylu Rosického našel šajtlí znovu Kočvaru, jenž bez problémů rozvlnil síť podruhé – 2:0. Do poločasové přestávky šance k vidění příliš nebyly a tak se šlo do kabin za příznivého stavu pro mládské borce.

Srubec bojoval, ale na bod nedosáhl

Druhý poločas začal mírným šokem pro domácí. Rozehrávku zvládl Srubec tentokrát lépe a hned poslal dlouhý míč na polovinu Mladého. Nedorozumění mezi kapitánem Šťastným a Brůžkem vyústilo v míč pro Dittricha, který možná vystřelil na branku a jeho vysoký nákop zapadl přímo na zadní tyč bezmocného Brůžka - 2:1. Hosty gól nakopl a začali si vytvářet brankové příležitosti. Jejich pokusy ale buď nebyly přesné nebo je zlikvidoval Brůžek. Definitivu pro domácí zařídil až v 81. minutě Moudrý. Kočvara přeběhl s míčem na noze půl hřiště a posunul ho do lajny na Schustera. Ten si prohodil míč kolem stopera, který k němu vystoupil až k lajně a centrem přesně našel zmíněného Moudrého, který si míč ještě zpracoval a uklidil k tyči – 3:1. Takto utkání i skončilo a po závěrečném hvizdu sudího Hory se mohli radovat domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Měli jsme dobrý vstup do zápasu, hráli zodpovědně vzadu a dali rychlý góly. Kdybychom si nenechali dát hned po rozehrávce na 2:1, mohli jsme vyhrát větším rozdílem, ale ten gól nás hodně přibrzdil. Bylo krásné počasí, hrál se dobrý fotbal, dali jsme 3 pěkný branky, zápas si užili a tak to má být.




Sestavy


SK Mladé
J. Brůžek [-] - T. Brozman [-] , M. Drábek [-] , Š. Pařízek [-] , J. Šťastný [-] - T. Kočvara [-] , K. Tondr [-] , M. Schuster [-] - J. Vítek [-] (82. M. Novotný [-] ) , V. Moudrý [-] - J. Jakovlevič [-]

TJ Slavoj Srubec
J. Korotvička [-] - J. Hekrdla [-] , P. Kalina [-] , J. Leština [-] , J. Petr [-] - F. Hekrdla [-] , J. Šedivý [-] , T. Kroupa [-] , F. Šálek [-] , R. Dittrich [-] , J. Tůma [-]

ŽK: 68. J. Hekrdla .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HORA Karel - STACH Josef (N), SÓJKA Dariusz (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.