Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov smáznul Nové Hrady


Branky


0

Na hřišti v Drahotěšicích se odehrál veledůležitý zápas o setrvání v OP. Mnohem lépe vyšel domácím, kteří se tak bodově dotáhli na svého dnešního soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jednou skórovali, hosté šli do deseti

V Drahotěšicích přivítal „domácí“ Neplachov hosty z Nových Hradů, kteří taktéž bojují o udržení v OP. Neplachov potřeboval nutně bodovat, a chtěl se konečně vymanit z výsledkové krize, když prohrál čtyři zápasy v řadě. Hosté ale také nechtěli odjet s prázdnou… Hřiště bylo hodně podmáčené a pohyb na něm byl poněkud obtížnější. Odskok míče byl tak nejednou překvapující pro obě mužstva. Od začátku byli aktivnější domácí a v 17. minutě vstřelili první gól. Suchan poslal do ulice balón rozběhnutému M. Dušákovi, který z úhlu postupoval sám na hostujícího gólmana Winsbergera, toho ale neprostřelil a tak vyražený míč nahrál lépe postavenému P. Švecovi, který ho poslal zblízka pod břevno – 1:0. Pak se ale domácí jakoby postupně vytratili a aktivnější byli hosté, kteří měli více ze hry a byli nebezpečnější. Vyrovnání viselo ve vzduchu. V tu chvíli to byli hlavně obránci s gólmanem Dvořákem, kteří drželi domácí „nad vodou“. Ke konci první půle se domácí zvedli a hru vyrovnali, nejdříve byl v pokutovém území podražen P. Švec, ale píšťalka sudího zůstala němá. Následný zákrok  tentokrát na M. Dušáka byl odpískaný a tak měli domácí možnost navýšit skóre. Spolehlivý exekutor Brčák ale trefil pouze tyč! Ve 43. minutě zbytečně komentoval verdikt sudího Šafránka hostující gólman Winsberger takovým způsobem, až si vykoledoval červenou kartu. Místo toho aby se hosté nadechli po neproměněném pokutovém kopu Brčáka, tak šli do deseti. 

Krutá prohra pro Nové Hrady

A výhodu jednoho muže v poli dokázali Neplachovští beze zbytku využít. V 62. minutě vyrobili navíc novohradští v obraně hrubou chybu, z té těžil M. Dušák a pohodlně zvýšil na rozdíl dvou branek. V 68. minutě to vypadalo, že nadějnou akci domácí pokazili, ale P. Švec přenechal míč Suchanovi a ten tvrdou ranou navýšil skóre – 3:0. Pak přišlo na neplachovské hráče zase nějaké uspokojení a přestali běhat. Hosté toho dokázali využít, když po zbytečné chybě domácí obrany zkušeně k tyči uklidil míč po pěkné přihrávce Zajace Němec - 3:1. Hostující Hrbáček pak ještě nenápadnou střelou nastřelil břevno Dvořákovi brány. Poté domácí přeci jen procitli a přibalili na cestu oslabeným novohradským ještě dva kusy – v 80. minutě Suchan přihrál do běhu M. Dušákovi, který šajtlí po vzoru Rosického našel místo na přední tyči. A v 82. min. svým třetím gólem v utkání dal výsledku konečnou podobu M. Dušák, opět po kombinaci se Suchanem, tentokrát zakončil na vzdálenější tyč – 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Ještě ráno jsme řešili, jestli vůbec hrát na takovém terénu. Hřiště bylo hodně podmáčené, v podstatě z povrchu při chůzi cákala voda. Hřiště jsme ale dopoledne připravili a nakonec to vítr přeci jen trochu vysušil. V posledních čtyřech zápasech jsme neuhráli ani bod, takže teď už jsme museli zabrat. Do prvního gólu jsme byli lepší, ale pak jsme úplně přestali hrát a byli to naopak hosté, kteří měli více ze hry. Naštěstí to naši v obránci spolu s gólmanem všechno zvládli, i když několik situací řešili v poslední chvíli. Pak jsme se dostali do zápasu, ale z penalty jsme trefili pouze tyč. Na konci první půle se hostující gólman nechal vyloučit, a tím nám to usnadnil. Početní výhodu jsme dokázali využít a konečně v Drahotěšicích urvat 3 body.




Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Nekola [-] , P. Dušák [-] , L. Sobota [-] - P. Šafář [-] , M. Hruška [-] , J. Láník [-] (84. J. Klečka [-] ) , J. Suchan [-] - M. Dušák [-] , P. Švec [-] - J. Brčák [-] (85. L. Blažek [-] )

TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - F. Janda [-] , Z. Hrbáček [-] , J. Jelínek [-] , J. Marhoun [-] - L. Suchý [-] , M. Němec [-] , V. Jelínek [-] - L. Tuscher [-] , M. Zajac [-] - D. Svoboda [-] (82. P. Rehák [-] )

ŽK: 59. M. Nekola - 28. D. Svoboda , 52. V. Jelínek . ČK: 43. L. Winzberger .
Hráči zápasu: J. Suchan , J. Láník , M. Dušák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - ŠVEC Petr (N), GLIENKE Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.