2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase rezerv byla úspěšnější ta Rudolfovská


Branky


0

Na Perštát tentokrát zavítala Lokomotiva ČB B, která potřebovala nutně bodovat. A hosté k tomu nebyli daleko, přestože prohrávali o dva góly, mohli srovnat z pokutového kopu, který však zůstal neproměněný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před půlí skóroval Pexa

Lokomotiva musela nutně u sousedů z Rudolfova bodovat. Jenže ti hrají v dobré pohodě a byli posílení o Novotného z A týmu. Hned v 7. minutě našel zmíněný Novotný ve vápně Broma, jehož pokus ale brankář Kuruc chytil. Obranu hostů větral také v dobré formě hrající Pfleger. Hosté se po úvodu utkání také osmělili a hrozili především ze standardních situací. Jedná z nich jen těsně minule branku, když centr proletěl pokutovým územím nikým netečován. Další přímý volný kop tentokrát z prvé strany pokryl Kroufek. Ve 30. minutě se potom zaskvěl brankář Kuruc, když střelu Hlavatého vyrazil před sebe a poradil i s dorážkou Broma. Další nebezpečná akce vyplynula z dobrého sklepnutí Pouzara na Nguyena, který z prvního doteku mířil jen těsně vedle horní rohu branky hostů. Domácí se dočkali až těsně před odchodem do šatny. Po právě straně zakombinoval Nguyen s Bromem, posunuli míč do velkého čtverce na Pexu a ten už se nemýlil – 1:0

Zýka penaltu neproměnil a tak vyhráli domácí

Hned v úvodu druhé půle zahrozili hosté, když tvrdou střelu vyrazil Kroufek. Jenže z následného protiútoku se probojovali domácí k rohovému kopu, který nekompromisně využil Novotný2:0. Nad hosty se pomalu stahovala mračna a zdálo se, že rudolfovští hráči si již utkání vzít nenechají. Jenže Lokomotiva zabojovala. V 57. Minutě vyrobil Bajer obrovskou chybu na pozici posledního hráče, jeho rozehrávku vystihl Choutka a s přehledem snížil stav utkání – 2:1. A pro hosty mohlo být ještě veseleji. O tři minuty později ztratil míč ve středu hřiště Brom a brankář Kroufek hasil celou situace jen za cenu faulu v pokutovém území. Následnou penaltu ale neproměnil Zýka, což byl nejspíše rozhodující okamžik zápasu. Do jeho konce se totiž hosté již neprosadili a spíše měli štěstí, že ještě neinkasovali z kopaček Pexy, jenž měl dvě šance ke skórování. Brankář Kuruc byl však na místě. Konečným výsledkem 2:1 tak utkání i skončila a radovala se tak rezerva domácího mužstva.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Výborný body, jsme rádi, že jsme ten konec ubojovali. Opět se ale ukázalo, že za jasného stavu pro nás, když uděláme hrubé individuální chyby, nabízíme tím soupeři možnost s výsledkem něco udělat. Místo toho aby náš brankář udržel nulu, tak jsme to nakonec museli ukopat, ubránit.

TJ Lokomotiva ČB B
Jiří Weinreb (kapitán Lokomotivy ČB B): Z naší strany to byl opět špatný výkon. V zápase byla řada nepřesností a ani bojovnost nebyla na potřebné úrovni. Působili jsme odevzdaným dojmem, čemuž nepomohla ani řada zraněných hráčů, kteří i přesto museli nastoupit, protože nás bylo opět málo.



Sestavy


SK Rudolfov B
A. Kroufek [-] - J. Novotný [-] (53. M. Sládek [-] ) , M. Žoček [-] , K. Loula [-] , A. Bajer [-] - F. Pouzar [-] , M. Pfleger [-] (73. M. Kocina [-] ) , D. Hlavatý [-] , N. Nguyen [-] , V. Brom [-] (62. J. Pech [-] ) - - M. Pexa [-]

TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - J. Knotek [-] , P. Kamiš [-] , Z. Gregor [-] (63. J. Křiváček [-] ) , P. Bobek [-] , J. Petrou [-] , J. Weinreb [-] , P. Liška [-] , T. Choutka [-] , J. Zýka [-] , Š. Malák [-]

ŽK: 60. A. Kroufek , 67. K. Loula .
Hráči zápasu: J. Novotný , M. Pexa .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - HEJL David (N), MILOTA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.