1:1
(0:0)
67. P. Holba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:15

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov B vybojoval mezi paneláky remízu


Branky


0

Čtyři Dvory B měly nepříznivou sérii tří prohraných zápasů, ve kterých se nedokázaly ani jednou brankově prosadit. Naopak hosté hrají celé jaro ve velké pohodě a i kvůli sestavě Čtyráckých byli mírnými favority utkání. To nakonec skončilo remízou 1:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden tým se prosadit nedokázal

Domácí se představili svým fanouškům opět ve velmi prořídlé sestavě a na střídačku musel, coby trenér A mužstva a pro tento zápas i B týmu, náhradník v jedné osobě musel Robert Čepička se synem Adamem, který byl ale zraněný. Hosté nastoupili k zápasu s dobrou bilancí z posledních kol a tak chtěli využít nastalé situace. Jako první se ve stoprocentní brankové příležitosti objevil střelec Ježek, ale tváří v tvář Vonešovi neuspěl. Další vyloženou šanci si však hosté nevypracovali, přestože byli v prvním dějství aktivnějším týmem. To mohl způsobovat i fakt, že útočili po větru. Do šaten se šlo tedy za bezbrankového stavu.

Remízu zajistil domácím Maruška

Hned zkraje druhého dějství se stalo to, čeho se domácí obávali. Kvůli nataženému svalu musel vystřídat Zeman a na plac tak šel Robert Čepička. Na jednu stranu klobouk dolů, že v jeho pokročilém fotbalovém  věku obul kopačky a šel pomoc svému týmu, na stranu druhou předvedl pár divadelních představení, které do fotbalu nepatří. V 59. Minutě se ujali jankovští hráči vedení, když se ve skrumáži před Vonešem nejlépe zorientoval Holba (také střídající hráč) a hlavou přehodil brankáře – 0:1. Pak se hrál poměrně vyrovnaný zápas, ale poslední desetiminutovka přinesla velký tlak domácích i jejich vyrovnání. V 82. minutě centroval Patrik Sedlic na Příhodu, který sklepl míč na Marušku a ten z malého vápna proměnil – 1:1. Souhra dvou hráčů A týmu tak zafungovala na výbornou. A Čtyři Dvory B mohly i vyhrát. Po standardní situaci Píši hlavičkoval těsně vedle Knietel. V poslední minutě mohl ještě rozhodnout Píša, ale těsně netrefil branku hájící Prenerem. 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čtyř Dvorů): S remízou jsme spokojeni vzhledem k naší situaci a počtu hráčů. Remíza to byla asi spravedlivá, bojovali jsme a nakonec vlastně při troše štěstí jsme mohli i vyhrát. Pomohli nám i dva kluci z áčka.

SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Zápas se nám příliš nepovedl, ani nemám moc chuť to nijak hodnotit. Nakonec musíme být rádi za remízu, protože hosté mohli klidně i vyhrát. Bohužel od příchodu střídajícího domácího hráče se fotbal chvílemi nehrál, kvůli jeho neustálým diskusím…



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - J. Příhoda [-] , D. Maruška [-] , P. Knietel [-] , L. Zeman [-] (50. R. Čepička [-] ) , M. Sedlic [-] , P. Salva [-] , M. Maliňák [-] , P. Trnka [-] , Z. Svoboda [-] , O. Píša [-]

SK Jankov B
L. Prener [-] - L. Simandl [-] , F. Černý [-] (59. P. Holba [-] ) , J. Honner [-] - D. Rut [-] , O. Maxa [-] , J. Šindelář [-] , R. Hejda [-] (20. P. Hála [-] ) - M. Ježek [-] - V. Jirkovský [-] , M. Brabec [-]

ŽK: 27. D. Maruška - 67. J. Šindelář , 88. P. Holba .
Hráči zápasu: M. Voneš , J. Příhoda - P. Holba .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - NOVOTNÝ Robert (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.