1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Balík rozhodl o třech bodech pro domácí


Branky


0

Hrdějovice B se utkaly s rezervou Čtyř Dvorů a utkání rozhodl jediný gól. Hosté poslední utkání trochu ztrácejí dech a v Hrdějovicích ještě k tomu odehrály většinu zápasu v deseti hráčích po vyloučení Janury. Domácí přesilovku využili až v samém závěru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro Januru

Domácí, kteří nedohráli minulé utkání na Rudolfově, bývají doma obvykle silní a v dostatečném počtu hráčů. To se také víceméně potvrdilo. Naopak hosté přišli v týdnu o další své hráče a tak vyrazili do boje s dorostenci a ti si vedli velmi dobře! Především čerstvě osmnáctiletý Leiš. Do desáté minuty se na hřišti nic moc nedělo. Poté zaúřadoval muž s píšťalkou, pan Zevl, který v pár vteřinách udělil dvě žluté karty zkušenému Janurovi, který hrál pouze proto, že Čtyři Dvory B již neměli kam jinam sáhnout. Obě strany se shodly na tom, že červená karta to byla při nejmenším velmi, velmi přísná. Další věcí je fakt, že ČK byla udělena v cca 10. minutě, ne ve 28. minutě, jak je uvedeno v zápisu o utkání. Od té doby měli domácí územní převahu, ale šance měli spíše hosté. Nejprve Sobolík hlavičkoval v pokutovém území pouze do Trčky, poté si na Trčkovi vylámal zuby Píša. Poslední šance hostů přišla těsně před půlí, když se Leiš dobře uvolnil a levou nohou vyslal pěknou střelu, ale Trčka předvedl další dobrý zákrok. I Voneš na druhé straně se musel činit při závarech před svojí brankou. Ani jeden z brankářů však v první polovině neinkasoval.

Jediný gól rozhodl o osudu utkání

Ve druhém poločase byli i nadále více s míčem na kopačkách logicky domácí. Hosté se ale i přesto prezentovali šancemi Sedlice a Leiše. Obě dvě ale znovu zlikvidoval Trčka. Na druhou stranu i Hrdějovice měly své příležitosti ke skóróvání. Při jedné z nich nastřelil Bárta břevno. Hosté drželi bezbrankový stav až do 82. minuty. Po rohovém kopu domácích se míc odrazil na hranici pokutového území k Bártovi, jehož nepovedenou střelu usměrnil do sítě Balík1:0. Tímto výsledkem i utkání skončilo a hosté byli velmi znechuceni výkonem hlavního rozhodčího. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic B): Pomohlo nám brzké vyloučeni, nicméně ale popravdě vůbec nevím, za co byl hráč hostů vyloučen. To co jsme předvedli, byl jeden z našich nejhorších výkonů, co jsi pamatuji a pochválil bych Čtyrák, protože i v 10 hráli dobře a měli snad větší šance než my.

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čtyř Dvorů B): Když vezmu zápas, tak je škoda, že jsme neuhráli remízu, přestože jsme na ní s trochou štěstí mohli dosáhnout. To co ale předvedl Zevl, je ostuda fotbalu! Já tomu ani nerozumím, nevím, proč takoví lidé fotbal dělají. V desáté minutě nám vyloučí hráče prakticky za nic. Od dvacáté minuty naopak mohl rozhodčímu říkat každý co chtěl a nic se nedělo... další věcí je fakt, že bereme na zápas mladý kluky, kteří nevím jestli budou mít chuť pokračovat i v dospělé kategorii, když tohle zažijí - v dorostu na to asi zvyklí nejsou. A v neposlední řadě si myslím, že ten fotbal neznechutil jenom nám, ale i domácím.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - J. Jordán [-] (75. V. Bíca [-] ) , P. Holomel [-] , J. Beran [-] , T. Balík [-] , F. Sýkora [-] (70. M. Vaniš [-] ) , M. Bárta [-] , M. Nálevka [-] (89. J. Sázel [-] ) , M. Votruba [-] , M. Hazmuka [-] , M. Hondlík [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - D. Sobolík [-] (63. L. Zeman [-] ) , T. Pecha [-] , F. Leiš [-] , M. Sedlic [-] , J. Janura [-] , P. Salva [-] , M. Maliňák [-] , P. Trnka [-] , Z. Svoboda [-] , O. Píša [-]

ŽK: 28. T. Balík , 39. M. Votruba - 10. J. Janura , 57. P. Salva . ČK: 10. J. Janura .
Hráči zápasu: P. Holomel , J. Jordán - F. Leiš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZEVL Karel - HAMBERGER František (N), NOVOTNÝ Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.