3:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 12:30

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek přineslo dělbu bodů


Branky


7. J. Šindelář , 37. M. Ježek , 65. M. Ježek - 16. K. Loula (p.) , 41. M. Pfleger , 87. D. Hlavatý
0

Obě mužstva mají na jaře solidní formu a v tabulce měly před utkáním (nakonec i po utkání) stejný počet bodů. I jejich vzájemný duel skončil nakonec asi zaslouženou remízou. Přestože domácí třiktát vedli! Rudolfovští však dokázali vždy zareagovat a vyrovnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli hned čtyři branky

Oba rezervní celky své poslední tři utkání vyhrály a bylo tak jasné, že jedna série musí skončit. V krásném jankovském areálu, kde by od příští sezóny viděli diváci rádi divizi, se hrál na okresní poměry solidní fotbal a diváci své návštěvy nemuseli litovat. Jako první jim udělal radost Šindelář. Ten navázal na své poslední dobré výkony a v 7. minutě využil nepřesnosti hostů ve středu hřiště a pěknou dalekonosnou střelou otevřel skóre utkání – 1:0. O pár minut bylo však srovnáno. Pfleger pronikl u lajny, přihrál do vápna Sládkovi, jehož sevřeli dva bránící hráči a pískala se penalta. Tu proměnil Loula1:1. na obou stranách se hrálo důrazně, ale přišly i další branky. Ve 37. minutě se prosadil Ježek, opět střelou z větší vzdálenosti – 2:1. Jenže domácím vedení vydrželo ještě kratší dobu než u prvního gólu. Ve 41. minutě se po levé straně opět prosadil Pfleger, šel s míčem do pokutového území a pod gólmanem propasíroval míč až do sítě – 2:2. Nic víc se již do přestávky nestalo.

Hostům zachránil bod Hlavatý

Druhé dějství bylo také vyrovnané a hosté by byli bývali i s remízou asi spokojeni. Jenže v domácím dresu měl střelecký den Ježek a v 65. minutě poslal domácí nekompromisně do vedení – 3:2. Domácí si mohli říkat, že do třetice všeho dobrého a vedení již udrží. Jenže až v úplném závěru Rudolfov B vyrovnal potřetí. Po pravé straně se tentokrát prosadil Ngog Duong Nguyen, našel svým centrem Hlavatého a ten, příznačně svému jménu, srovnal hlavou na konečných – 3:3. Vítězné série tedy skončily oběma celkům, ale série bez prohry naopak u obou celků pokračují. 



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (kapitán Jankova/Dubného): Řekl bych, že jsme opět začali docela dobře, ale asi jsme se cítili trochu ukřivděný penaltou a od té doby to nebylo ono. Cvičil s námi ten jejich rychlý záložník (Pfleger). V druhý půlce už to dle mně byla bída. A když přičtu dva zraněný, tak to má docela pachuť ten zápas. Celkově jsme měli o nějakou tu šanci víc, ale Rudolfov si prohrát nezasloužil. Výsledek odpovídá dění na hřišti.

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Domácím jsme bohužel góly darovali díky našim ztrátám míčů ve středu hřiště. Jinak si ale myslím, že šlo o vyrovnané utkání a my jsme s bodem spokojeni. Utkání bylo poměrně důrazné.



Sestavy


SK Jankov B
L. Prener [-] - L. Simandl [-] , M. Popelka [-] , F. Černý [-] (72. P. Holba [-] ) , J. Honner [-] - R. Hejda [-] (79. P. Hála [-] ) , O. Maxa [-] , J. Šindelář [-] , D. Rut [-] - M. Ježek [-] , M. Kudláček [-] -

SK Rudolfov B
V. Klojda [-] (46. T. Teringl [-] ) - A. Bajer [-] , M. Žoček [-] , J. Tušl [-] - M. Pfleger [-] , K. Loula [-] (67. V. Dvořák [-] ) , N. Nguyen [-] , D. Hlavatý [-] , F. Pouzar [-] - J. Pech [-] , M. Sládek [-] (79. A. Kroufek [-] )

ŽK: 55. L. Simandl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - PAVLÍK Michal (N), BROM Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.