F. Sýkora 35. (vl.)
M. Pexa 39.
3:0
kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blamáž v podání Hrdějovic B


Branky


35. F. Sýkora (vl.) , 39. M. Pexa
0

Zápas dvou rezervních celků bohužel nenabídl celých devadesát minut, ale pouhou polovinu. Zápas byl po prvním poločasu ukončen z důvodu malého počtu hostujících hráčů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra špatná, přesto šli domácí do dvoubrankového vedení

Už když nastupovali hrdějovičtí hráči k zápasu, bylo jasné, že nepůjde o klasický zápas. Hostů se totiž sešlo devět, což již mnohé napovědělo o dalším průběhu utkání. Rudolfov B jakoby si s danou situací neuměl poradit a marně dobýval branku, kterou hájil Trčka. Naopak hosté bojovali a prali se o co nejlepší výsledek, aby ostudu s menším počtem hráčů aspoň nějak odčinili. A do 35. minuty to taky na profesorsky hrající hosty stačilo. Ve zmíněné minutě nejprve vystřelil Zach, ale Trčku nepřekonal, další střelu Nguyen Ngog Duonga vyrazil hrdějovický brankář také a krátký byl až na střelu vlastního obránce, který o břevno poslal domácí do vedení - 1:0. Domácí hráči by měli nohy práce, aby se jinak vůbec ujali vedení. Druhý gól pak přidal Pexa, který zakončil pěknou akci - 2-0. Do konce poločasu další gól nepadl a spokojený nemohl být vlastně nikdo. Domácí předváděli špatný fotbal, hosté byli v devíti a diváci se fotbalem moc nebavili. 

 

Druhý poločas se již neodehrál

Do druhého poločasu pak již mužstva nevyběhla vůbec. Hrdějovičtí totiž nahlásili zranění svých hráčů a jelikož počet jejich hráčů schopných nastoupit klesl pod sedm, rozhodčí Cibranský zápas ukončil. Těžko říct, zda byli hostující opravdu zranění nebo spíše znechuceni hraním v menším počtu hráčů. Ať je pravda, jaká chce, utkání bude s největší pravděpodobností kontumováno ve prospěch domácích a jestli hosté zaplatí za své počínání nějakou tu pokutu, to se ukáže později. Hrdějovice B si každopádně v nedělním odpoledni uřízly na Rudolfově ostudu! Smutné je to u týmu, který mohl doplnit kádr o hráče z A týmu, případně dorostu. 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Převládají u mě smíšené pocity. S předvedenou hrou nejsem vůbec spokojený, protože fotbal hodně bolel, snažili jsme se profesorský fotbal a to nebyla dobrá cesta. Na druhou stranu mohu být spokojený aspoň s body, které v naší situaci potřebujeme jako sůl.

TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic B): K zápasu nemám moc co říct.Je nám velmi trapně a to ještě z devíti našich hráčů byli někteří zranění. Nevím, proč ostatní nepřišli, někteří neberou ani telefony... Je trochu škoda, že jsme neudrželi remízu do konce půle, rozhodně k tomu nebylo daleko.



Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - M. Žoček [-] , T. Kubů [-] , J. Tušl [-] , A. Bajer [-] - M. Pexa [-] , F. Pouzar [-] , D. Hlavatý [-] , N. Nguyen [-] - J. Sukdol [-] , M. Zach [-]

TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - A. Pražský [-] , F. Sýkora [-] , M. Vaniš [-] , M. Nálevka [-] , M. Votruba [-] , M. Hazmuka [-] , J. Beran [-] , M. Hondlík [-] , P. Szendrei [-]

Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.