0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 10:15

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv uspěla Hluboká


Branky


0

Na Čtyrácké sídliště zavítala rezerva Hluboké a hrál se na okresní poměry solidní fotbal. Domácí navázali na prohru z minulého kola a nestačili ani na Hlubocké, kteří se jim tak přiblížili na rozdíl dvou bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Zatímco hosté neměli se skládáním sestavy žádný vážný problém, u domácích tomu bylo jinak. Před zápasem nepřišli bez omluvy dva hráči, a jelikož trápí zranění i hráče A týmu, není moc kde brát. Proto domácím vypomohl Janura, který již hraje pouze za staré pány. Na střídání nebyl v domácím dresu připravený již nikdo. Mnoho vyložených šancí k vidění v první půli nebylo. Pěknou individuální akcí a střelou z dálky se prezentoval zmiňovaný Janura, ale Jíša byl připravený. Ke gólu se poté schylovalo po akci posily z „áčka“ Příhody, jenž centrem zkoušel oslovit Januru či Raušera, ale hlubocký obránce byl důraznější. Hosté na sebe upozornili střelou Povišera, kterému přiťukl míč Procházka. Ale i zde byl na místě připravený brankář Souhrada. A když gólem neskončila ani standardní situace zahraná Knietelem z velmi dobré pozice, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu. 

Krátký trefil tři body!

Do druhého poločasu nastoupil v dresu Hluboké zkušený Dušan Vácha a na postu stopera byly jeho zkušenosti velmi znát. Vedoucí branku vstřelili hosté v 53. minutě a jak se ukázalo, byla to branka vítězná. Gólové akci předcházela již vyložená šance hostů, kdy z malého vápna napálil hostující hráč pouze břevno. Následoval ale hlubocký útok a zpětnou přihrávku zužitkoval přízemní střelou Krátký0:1. Čisté svědomí při obdržené brance Souhrada nejspíš neměl.  Domácí hráči bojovali, co jim síly stačily. Píša vypálil tvrdě, ale pouze doprostřed branky a Jíšu tak nepřekonal. V 80. minutě trochu utlumilo snahu domácích zranění Raušera. Utkání tak museli dohrávat prakticky v deseti a bez možnosti střídání jim rychle ubývali síly. Dobré fotbalové představení tak nabídlo pouze jedinou branku a výhru Hluboké B. 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Čt. Dvorů): Dnes nemám naším hráčům co vytknout, všichni jsme bojovali a snažili se předvést to nejlepší. Bohužel jsme prohráli smolnou brankou a v závěru nám již scházely i síly a po zranění Raušera jsme se k vyrovnání již nedostali. Bohužel nemáme aktuálně kde brát hráče a jsme rádi, že složíme jedenáct lidí.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
J. Souhrada [-] , J. Janura [-] , P. Salva [-] , J. Příhoda [-] , L. Zeman [-] , P. Knietel [-] , J. Raušer [-] , M. Maliňák [-] , P. Trnka [-] , Z. Svoboda [-] , O. Píša [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - J. Hrouz [-] , J. Hrdý [-] (46. D. Vácha [-] ) , T. Adam [-] (61. K. Vácha [-] ) , J. Rubick [-] (75. A. Vacl [-] ) , M. Kovařík [-] , D. Ambrož [-] (85. P. Tůma [-] ) , O. Krátký [-] , L. Povišer [-] , J. Procházka [-] , F. Brom [-]

ŽK: 77. L. Zeman - 25. T. Adam , 60. F. Brom , 90. J. Procházka .
Hráči zápasu: J. Příhoda - T. Adam .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.