2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 11:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Srubec rozhodl až v úplném závěru


Branky


88. J. Hekrdla , 90. J. Petr
0

Srubec s Lokomotivou potvrdil svoji „domácí formu“ a vydoloval tři body. Nutno ale podotknout, že velmi šťastně, když se až v samém závěru dokázali srubečtí hráči prosadit. Fotbal se nehrál, kdo ví jaký, a proto ani diváci nemohli být úplně spokojeni. Report bude doplněn o ohlasy hostujícího celku... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se museli nudit

Hodinu před polednem panovaly ideální fotbalové podmínky a na čerstvě posekaný trávník přivedl obě základní jedenáctky hlavní rozhodčí Šafránek, který opět pískal svým nezaměnitelným stylem. Utkání nejen řídí, ale stíhá i komentovat akce obou týmů. Vybrat zajímavé situace z prvního poločasu je nelehký úkol, neboť hra byla plná nepřesností a vyložená šance se nezrodila ani na jedné polovině. Za zmínku tak stojí pouze střela Janouška, který se ve 13. minutě snažil obstřelit brankáře Kadlece. Ten jeho pokus vyrazil na rohový kop. V domácím dresu pak ještě v nebezpečné blízkosti branky hostů hlavičkoval Tomšů. Hráči Lokomotivy měli pár nadějných brejkových situací, ale ani jednu nedokázali dotáhnout k většímu ohrožení brankáře Korbela. A neprosadili se ani ze standardních situací, které zahrávali z poměrně zajímavých pozic. Poločas tak skončil bez branek a diváci si mohli dát pro zlepšení nálady aspoň klobásu a pivo.

Zajímavé situace přineslo až posledních 15 minut

Pravdou je, že i kdyby strávili u piva značnou část poločasu druhého, o nic by nepřišli. Tempo hry bylo mizivé, nepřesností stále dost a šance téměř žádné. Trochu překvapivě byli ale aktivnější hráči hostujícího celku, kteří se snažili s bezbrankovým stavem něco udělat. Bohužel pro ně, ale branku vsítit nedokázali. V 75. minutě se z ničeho nic řítil sám na Kadlece Jakub Leština, byl faulován Liškou a ten musel předčasně opustit trávník. Obdržel červenou kartu. Z následného trestného kopu gól nepadl. Ale Srubečtí jakoby si uvědomili, že by mohli klidně i vyhrát. To se jim také nakonec podařilo. V 88. minutě si na centrovaný míč naskočil Hekrdla a vsítil vítěznou branku – 1:0. v poslední minutě se pak ještě za hranice penalty trefil Petr a uzavřel účet utkání na konečných – 2:0

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Asi náš zatím nejslabší výkon na domácím hřišti, ale nakonec se nám podařilo zvítězit, takže zápas musíme hodnotit kladně. Bohužel máme zraněných několik hráčů a to se na hře určitě projevuje. Tým "Lokády" mě ale svojí hrou docela překvapil, měli snahu hrát fotbal a to se cení.




Sestavy


TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - P. Kalina [-] , J. Petr [-] , J. Hekrdla [-] , J. Leština [-] - P. Tomšů [-] , D. Beneš [-] (86. J. Korotvička [-] ) , R. Janoušek [-] , J. Leština [-] (77. R. Leština [-] ) , J. Šedivý [-] , T. Kroupa [-] (62. F. Šálek [-] )

TJ Lokomotiva ČB B
T. Kadlec [-] - Š. Malák [-] (46. P. Fantyš [-] ) , P. Liška [-] , Š. Sahan [-] , O. Zajíček [-] , M. Čurda [-] (74. P. Zavadil [-] ) , J. Knotek [-] (67. M. Dvořáček [-] ) , J. Petrou [-] , R. Fošum [-] (65. J. Dlouhý [-] ) , J. Weinreb [-] , J. Zýka [-]

ŽK: 42. J. Šedivý , 69. T. Kroupa , 81. D. Beneš . ČK: 75. P. Liška .
Hráči zápasu: J. Leština , P. Kalina - O. Zajíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - ČEČKA Milan (N), MILOTA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.