Neplachov odjel z Hrdějovic s prázdnou


Branky


12. M. Kudrle (p.) , 45. J. Suchan , 82. J. Suchan
0

Souboj sousedů z tabulky vyzněl lépe pro domácí. Rezerva Hrdějovic porazila Neplachov tři jedna a o bod tak přeskočila svého soupeře. 

 

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdějovice se po zásluze ujaly vedení

Hrdějovice vstoupily do utkání s Neplachovem posíleni o hráče A týmu. Hned šest jich nastoupilo v týden starém utkání s Větřní v 1.A třídě. Od začátku utkání byla znát jejich kvalita a Hrdějovice svého soupeře přehrávaly a působily fotbalovějším dojmem. Ve 12. minutě posoudil rozhodčí Knotek zákrok na Kukačku jako penaltový a Kudrle poslal domácí do vedení – 1:0. Z pohledu hostů šlo o velmi diskutabilní rozhodnutí. V prvním poločase nepouštěli Hrdějovičtí hráče Neplachova  do vážnějších akcí a sami na konci poločasu udeřili. Suchan ve 44. minutě tvrdě vypálil míč po kluzké trávě a zvýšil na 2:0. Do kabin se tak šlo za poklidného vedení domácích. 

Hosté snížili, ale domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas začal stejně jako druhý s tím rozdílem, že domácím se nepodařilo vstřelit branku. V poli byli lepším týmem a přehrávali neplachovské fotbalisty. Fotbal se hraje ale na góly a v 75. minutě vykřesal jiskřičku naděje pro hosty jejich kapitán Martin Dušák. Ten se postavil k přímému volnému kopu a přímou střelou na branku se štěstím překonal Trčku – 2:1. Neplachov dostal ten správný impuls a najednou si i jeho hráči byli schopni vytvářet brankové příležitosti. Srovnat mohl po přihrávce Hrušky Petr Švec, ale neproměnil. Ještě větší šanci pak zahodil Dušák, který jen těsně minul vzdálenější tyč. Veškeré naděje Neplachova pak ukončil znovu Suchan, který využil krásného centru a vsítil svůj druhý gól v utkání – 3:1. Neplachov se po další prohře nebezpečně přibližuje k pásmu sestupových příček, naopak Hrdějovice se pro tento moment záchraně přiblížily. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic): Před zápasem jsme si řekli, že by bylo potřeba, abychom konečně vyhráli. Naštěstí se nám to podařilo. Věděli jsme, že Neplachov bude nepříjemný soupeř, že to nebude nic lehkého, ale k výhře nám pomohli také kluci z A týmu, kterým bych za to chtěl poděkovat.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): V současné době náš tým připomíná spíše lazaret a po slibném rozjezdu nás sráží právě úzký kádr a smolná zranění hráčů základní sestavy. Škoda jen, že jsme neproměnili dvě dobré možnosti za stavu 2:1. A výkon pana rozhodčího Knotka je velkým zklamáním. Nejdříve penalta za nic, kterou viděl, neviděl z půlky. K tomu ještě domácí nabouchají sestavu, jak můžou a pak přijede tento „sudí“ a bojí se rozhodovat stejným metrem, aby jim náhodou nevyloučil hráče A-týmu. Konkrétně Suchan zbytečně ostře fauloval našeho stopera a měl být po zásluze potrestán žlutou kartou. A protože by to byla už druhá, byl by vyloučen. Rozhodčí to po chvíli také pochopil a žlutou kartu, pro kterou už sahal, nakonec nevytáhl. Vždyť by přece v neděli nemohl tento hráč nastoupit za Áčko. To že nastupují hráči A-týmů za béčka, když jim teče do bot, to se dá pochopit a už jsme si na to zvykli. Ale také by pro ně měl platit stejný metr jako pro ostatní.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - M. Ridvan [-] (46. V. Bezecný [-] ) , M. Vaniš [-] (79. Z. Filípek [-] ) , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Bárta [-] , M. Netočný [-] (64. V. Bíca [-] ) , F. Sýkora [-] , L. Kučera [-] , P. Pimienta [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - L. Sobota [-] , J. Láník [-] , P. Dušák [-] - J. Brčák [-] (46. J. Klečka [-] ) , J. Suchan [-] , P. Šafář [-] , M. Hruška [-] (85. L. Blažek [-] ) - M. Dušák [-] , P. Švec [-] - T. Míka [-]

ŽK: 31. J. Suchan , 61. F. Sýkora - 21. P. Švec , 31. L. Sobota , 44. J. Brčák , 75. M. Dušák .
Hráči zápasu: P. Kukačka , J. Suchan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KNOTEK Václav - HAMBERGER František (N), HRDLIČKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.