D. Hlavatý 31.
M. Zach 46.
F. Brom 47. (vl.)
3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv byl úspěšnější Rudolfov


Branky


31. D. Hlavatý , 46. M. Zach , 47. F. Brom (vl.) - 73. D. Ambrož , 84. D. Ambrož
0

Na těžkém, podmáčeném hřišti se utkala rezervní mužstva týmů hrající krajský přebor. Pro domácí je již každý zápas existenční a dnes své utkání nakonec do vítězného konce dovedli, ikdyž se v závěru strachovali o výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavatý stanovil poločasový výsledek

Mužstvo Rudolfova mohlo posílit svoji rezervu o hráče A týmu, ale pokračující ve své tradici tak neučinilo. V útoku se prostřídali jen Zach se Sládkem, kteří odehráli část utkání s Jankovem předchozí den. Hluboká B přijela v tradiční sestavě se zkušenými fotbalisty. Domácí začali velmi dobře a ve 21. minutě poprvé vážněji zahrozili. Zach dostal míč před pokutovým územím, pěkně vystřelil, ale Jíša byl připravený. Stejně jako v minutě 27., kdy vytlačil přízemní střelu Beneše. O chvíli později se ale Rudolfov již radoval. K trestnému kopu se postavil Hlavatý a využil kluzkého terénu, když tvrdou střelou po zemi překonal Jíšu – 1:0.  V průběhu prvního poločasu ještě odstoupil z domácí branky pro zranění Brůha a na jeho místo se postavil mladý Keřka, který své kvality již prokázal například v minulém kole. Do kabin se tak šlo za mírného vedení domácích.

Hosté ztrátu tří branek nakonec nedohnali

Druhý poločas začal Rudolfov B ve velkém stylu! Ve 46. minutě chybovali hlubočtí v rozehrávce, tu vystihl Pfleger a připravil míč Zachovi, jenž nekompromisně zakončil – 2:0. Obránce Hluboké vykopl míč již za brankovou čárou. O pár minut později kopal přímý volný kop Tušl a po souboji Hlavatého s obráncem Hluboké Bromem skončil míč za zády bezmocného Jíši – 3:0. Zdálo se, že je rozhodnuto. Hosté to ale nezabalili a šťastným gólem snížili na 1:2. Nejprve sice skvěle zakročil Keřka, ale Ambrož již míč do sítě dopravil. V 84. minutě znovu Ambrož již dával hlavou na 2:3 z pohledu jeho celku. Domácí nakonec utkání vybojovali a hlubocké hráče může mrzet především nástup do druhého poločasu.      



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Mé hodnocení je vcelku pozitivní, bohužel naše hřiště není ideální pro kombinaci. Závěr utkání mě trochu mrzí, protože jsme to mohli dohrát ve větším klidu. Nakonec jsme byli rádi, že jsme to uhráli, protože hosté se po jejich první brance dostali do zápasu a zatlačili nás.




Sestavy


SK Rudolfov B
O. Brůha [-] (30. D. Keřka [-] ) - J. Tušl [-] , A. Bajer [-] , M. Žoček [-] , T. Kubů [-] - M. Pfleger [-] , F. Pouzar [-] , D. Hlavatý [-] , N. Nguyen [-] - T. Beneš [-] (86. J. Dvořák [-] ) , M. Zach [-] (66. M. Sládek [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - J. Beneš [-] (63. V. Marek [-] ) , D. Ambrož [-] , M. Jankovský [-] , J. Hrdý [-] , O. Krátký [-] , K. Jandera [-] , L. Povišer [-] , J. Procházka [-] , M. Kovařík [-] , F. Brom [-]

ŽK: 44. J. Tušl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BROM Vlastimil (N), POVIŠER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.