3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí výhra v řadě pro Temelín


Branky


0

Domácí Slavoj se utkal na svém hřišti s Lokomotivou ČB B, která se v tabulce nacházela o hodně příček v tabulce níže. Na hřišti ale tak velký rozdíl vidět nebyl, přesto domácí vyhráli rozdílem tří branek a na jaře jsou tak nejúspěšnějším týmem Okresního přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly a neproměněná penalta v podání domácích

Do krásného temelínského areálu přijela Lokomotiva posílená výhrou z minulého kola a určitě nechtěla dát svoji kůži lacino. Temelín nastoupil tradičně s posilami z Olešníka a jejich kvalita se přeci jen projevila. Ve 12. minutě se po rohovém kopu dostal k míči Hrdlička, uvolnil se skvěle přes obránce a poslal domácí do vedení – 1:0. Lokotmotiva hrála solidní partii a v poli byla minimálně vyrovnaným soupeřem. Ve 29. minutě se ale opět radovali domácí, když se nadvakrát prosadil Vornay, pro něhož to byla jubilejní desátá branka v sezóně – 2:0. Poslední hřebíček do rakve hostů mohl zatlouct Jaroš, který se postavil k pokutovému kopu. Jeho dobře umístěnou střelu ale skvěle vystihl Kuruc! Hosté měli dvě dobré příležitosti díky útočníkům Fošumovi a Malému. Jednomu ale nevyšel jeho lob a druhého vychytal Studnička. Do kabin se tak šlo za dvoubrankového vedení domácích, kteří ale nebyli se svojí předvedenou hrou úplně spokojeni.  

Hosté na zvrat v utkání neměli

Ve druhém dějství předváděla i nadále prohrávající Lokomotiva velmi dobrý fotbal. Její hráči drželi míč více na kopačkách a byli i aktivnější co do počtu střel. Bohužel pro ně ale většina z nich netrefila zařízení. A nebo ho trefili až příliš „přesně“, když se v 75. minutě po standardní situaci otřáslo pouze břevno za Studničkovou brankou.  Efektivitu v zakončení pak ukázal domácí Říha, jenž využil brejkové situace a v samostatném úniku upravil na 3:0. Hosté se sympaticky snažili o čestný zásah, ale ten jim dnes přán nebyl. Temelín se tak dostal na pátou příčku a na jaře zůstává neporažený.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Temelín
Miroslav Beránek (trenér Slavoje Temelín): Ačkoliv tomu výsledek utkání neodpovídá, jednalo se o vyrovnaný souboj, kdy jsme byli šťastnější v zakončení. Góly jsme mohli klidně nějaké dostat. Pochválil bych Studničku v bráně a stopera Valentu.

TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotivy ČB B): Myslím si, že výkonem jsme navázali na minulý týden, kdy jsme vyhráli s Borkem. Bohužel naše zakončení bylo dnes tristní a naopak soupeř hrál po dvou vstřelených gólech velmi chytře a sami branku neinkasovali.



Sestavy


TJ Slavoj Temelín
J. Studnička [-] - M. Pojer [-] (72. T. Volf [-] ) , P. Mach [-] , J. Pešek [-] , L. Valenta [-] - J. Čecháček [-] (46. V. Nesvačil [-] ) , M. Jaroš [-] (87. S. Melnykovskyi [-] ) , D. Hrdlička [-] (87. T. Kéri [-] ) , Z. Vařák [-] - M. Tressl [-] , P. Vornay [-] (46. L. Říha [-] ) -

TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - V. Mareš [-] , P. Kamiš [-] , Z. Marek [-] , R. Fošum [-] (74. P. Houška [-] ) , J. Weinreb [-] , O. Zajíček [-] , J. Knotek [-] (46. J. Petrou [-] ) , D. Malý [-] , T. Choutka [-] , J. Zýka [-]

ŽK: 45. M. Jaroš , 51. L. Říha , 90. P. Mach - 8. P. Kamiš .
Hráči zápasu: J. Studnička , L. Valenta - L. Kuruc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KNOTEK Václav - HASIL Pavel (N), GREGOR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.