0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Rudolfově se diváci branky nedočkali


Branky


0

Béčko Rudolfova trápí nejen špatné výsledky, ale i úzký kádr, se kterým do jara vstoupili. Neplachov byl naopak zatím na jaře stoprocentní. Série obou mužstev ale tímto zápasem skončily. Neplachov nevyhrál a domácí konečně bodovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté své šance nezužitkovali...

Rudolfov B nastoupil jako již tradičně v probíhajícím ročníku s mladíky v základní sestavě. Naopak Neplachovští  přijeli poměrně oslabeni a na střídačce byl připravený jediný jejich hráč. A ten se do utkání dostal již v prvním poločasu. Úvodní minuty patřily Pflegerovi, který nejprve zakončil svoji akci po straně jen do boční sítě a v následující šanci netrefil branku znovu. Pak už si ale svoje velké příležitosti vypracovali hosté. Nejprve samostatný únik po dlouhém míči za obranu neproměnil Martin Dušák. Následně se po chybě domácí obrany dostal do podobné šance Blažek, který ale také neskóroval a nechal tak vyniknout gólmana Keřku.  V další tutové šanci měl gól na noze opět po úniku kapitán Martin Dušák, ale výborně chytajícího brankáře Keřku nepřekonal a z následné dorážky nedokázal trefit  odkrytou bránu ani Jakub Suchan. Mladý Keřka se stal hrdinou prvního poločasu, protože dal domácím naději na vítězství v tomto utkání.

...stejně tak ani domácí

A rudolfovští hráči v poli začali ve druhé půli opravdu mnohem lépe a šli za gólem. Po jedné z kombinací nezakončil přesně Čmelík. Dobře zakombinovali také do druhé půle nastoupivší Sládek s Pouzarem, jehož střela šla však nad branku.  Střídající Sládek často větral obranu Neplachova. Největší šanci domácích měl na kopačkách v 73. minutě Zach. Jeho lob ale přistál jen na břevnu Dvořákovy branky. Rudolfov B potom tlačil hosty a mladíci v domácí sestavě měli evidentně více sil, jenže žádnou šanci si již nevytvořili. Zápas tak skončil nepopulární remízou 0:0. Neplachov se tak i nadále drží v klidném středu tabulky. Rudolfov B musí zabrat v dalším domácím utkání s rezervou Hluboké. 



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér Rudolfova B): Pro nás jeto ztráta, protože dnes jsme chtěli určitě vyhrát. Chtěli jsme hrát kombinační fotbal, ale hřiště nám to příliš nedovolovalo a pohledný fotbal to dnes nebyl vlastně z ani jedné strany.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Nutno přiznat, že do okresní úrovně tomuto zápasu chybělo hodně a nepřispíval tomu ani stav hrací plochy. Byla to spíš taková kopaná plná nepřesností, ale i neproměněných šancí na obou stranách.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - R. Tyrpák [-] , A. Bajer [-] , T. Kubů [-] , J. Tušl [-] - M. Pfleger [-] , P. Čmelík [-] , N. Nguyen [-] (46. M. Sládek [-] ) , D. Hlavatý [-] (82. T. Beneš [-] ) - J. Sukdol [-] (62. M. Zach [-] ) , F. Pouzar [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - P. Dušák [-] , M. Nekola [-] , J. Láník [-] , L. Sobota [-] - P. Šafář [-] , J. Suchan [-] , M. Hruška [-] (39. L. Svobodný [-] ) , J. Brčák [-] - M. Dušák [-] - L. Blažek [-]

ŽK: 5. D. Hlavatý , 57. R. Tyrpák - 59. L. Svobodný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - BROM Vlastimil (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.