Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velký obrat v podání domácích


Branky


46. R. Fošum , 56. J. Zýka , 80. J. Knotek , 81. R. Fošum - 36. L. Kolouch , 39. K. Krupka , 68. L. Kantor
0

Veledůležité utkání pro oba týmy se v neděli hrálo v Suchém Vrbném. Pro domácí již nebylo cesty zpět a museli s Borkem uspět za tři body, pokud chtěli dál živit naděje na záchranu v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borek si vytvořil dvoubrankové vedení

Jenže první poločas ani trochu nenasvědčoval tomu, že by domácí mohli uspět. Úvod zápasu byl z obou stran opatrný. S přibývajícími minutami se začali více osmělovat hosté a obrana domácích v čele s brankářem Křiváčkem byla v permanenci čím dál více. Tento postupný tlak Borek přetavil ve dva slepené góly. Nejprve se ve 36. minutě prosadil po centru z pravé strany útočník hostí Kolouch - 0:1. A o tři minuty později na tuto branku po závaru ve vápně domácích navázal křižnou střelou k pravé tyči levý bek Borku Krupka - 2:0. Domácí si v průběhu prvního poločasu vypracovali pouze dvě šance, Petrou po rohu ve 20. minutě hlavičkoval z malého vápna nad a Fošum v dobré pozici ve skluzu minul balon před prázdnou brankou. Do šatny tak odcházeli spokojenější hráči Borku. 

Dramatický druhý poločas přinesl obrat ve skóre

Druhá půle však přinesla dramatickou zápletku. Domácí se probrali a na soupeři vtrhli jako uragán. Již ve 46. minutě bylo sníženo, když Fošum po úniku prostřelil golmana Borku – 1:2. V 56. minutě bylo již srovnáno, Choutka vybojoval penaltu a stoper Zýka potvrdil rozvahu při jejím zahrání a neomylně proměnil. Hosté se po této smršti oklepali a bylo znát, že nechtějí dát svou kůži lacino. V 68. minutě vrátil vedení na jejich stranu vydařenou střelou z hranice šestnáctky Kantor2:3. Lokomotiva však tou dobou byla již zahřátá na správnou provozní teplotu a pokračovala v útočení. V 80. minutě se míč dokutálel k osamocenému Knotkovi, který z malého vápna zakončil do odkryté brány a stav byl opět vyrovnán. Definitivní obrat v utkání přinesla 81. minuta, když Fošum unikl obraně Borku po levé straně a jesličkami gólmanovi soupeře stanovil konečný výsledek utkání - 4:3.  Po závěrečném hvizdu rozhodčíhoŠpeliny tak domácí mohli po dlouhé době oslavit zisk tří bodů. K záchraně v soutěži mají však stále ještě daleko. Borek se opět přiblížil zadním pozicím a na svého dnešního soupeře má náskok již pouhé dva body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček (hráč Lokomotity ČB B): Zápas hodnotím pozitivně, především to, že jsme se dokázali zvednout po nevydařené první půlce, nezabalili to a utkaní otočili. Co se týče hry, tak tam bylo dost nepřesností a i zahozených šancí, ale věřím, že se to bude zlepšovat s každým dalším utkáním. Výjimečně neuvedu nejlepšího hráče, protože to byla opravdu skutečná týmová práce, za kterou zaslouží pochvalu všichni. Jen neusnout na vavřínech a dál makat.




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
J. Křiváček [-] - S. Nechuta [-] (78. J. Knotek [-] ) , O. Zajíček [-] , L. Nebor [-] , P. Kamiš [-] , T. Choutka [-] , J. Petrou [-] , R. Fošum [-] , J. Weinreb [-] , M. Pleskač [-] , J. Zýka [-]

FK Borek
M. Pytel [-] - L. Kolouch [-] , L. Kantor [-] , Z. Kastl [-] , M. Šulista [-] , F. Jiřík [-] (83. J. Buchar [-] ) , D. Janíček [-] , F. Pauch [-] , J. Frank [-] (59. J. Svatoš [-] ) , K. Krupka [-] , J. Litvan [-]

ŽK: 13. Z. Kastl , 52. J. Frank , 56. M. Pytel , 64. K. Krupka .
Hráči zápasu: R. Fošum - L. Kolouch .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - KADLEC Pavel (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.