M. Zajac 18.
M. Zajac 27.
M. Němec 39.
M. Zajac 57. (p.)
4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady přejely Mladé


Branky


18. M. Zajac , 27. M. Zajac , 39. M. Němec , 57. M. Zajac (p.)
0

Nové Hrady hostily kvalitního soupeře, tým SK Mladé. Jeho hráči se však nenacházeli před zápasem v ideální formě, což potvrdil i samotný zápas. Zaskvěl se především autor hattricku domácí Zajac. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha pro Mladé - 3:0

Počasí odpovídalo místu, kde se utkání odehrávalo a hráči museli být neustále v pohybu, aby se zahřáli. Do utkání vstoupili lépe hosté z Mladého, což dokládalo i Vítkem nastřelené břevno hned v první pětiminutovce střetnutí. Hra se ale postupně vyrovnávala a domácí začali hrozit rychlými výpady, které byly převážně způsobeny nepřesnými rozehrávkami hostujících hráčů ve středu pole. Po jedné takové nepřesnosti v podání Tondra, našel Hrbáček dlouhým pasem Zajace, který se prosadil přes obránce a po špatném výběhu brankáře Jakovljeviče otevřel skóre utkání - 1:0. Mladé vyprodukovalo jen pár střel, z nichž jednu nebezpečnější vyrazil Winsberger na rohový kop. Mnohem efektivnější byli domácí a ve 27. minutě zvýšil jejich vedení po pěkné kombinaci znovu Zajac, který dorazil svoji první střelu, kterou ještě vyrazil brankář – 2:0. Následovalo druhé břevno v podání hostů, o které se postaral Moudrý. A tak se s přesným zakončením vytasili opět Nové Hrady, konkrétně Němec. Jeho střela zpoza pokutového území byla přímo výstavní – 3:0. Za tohoto stavu se obě mužstva odebrala do kabin k poločasové přestávce.

Zajac zkompletoval hattrick!

Ve druhém poločase předvádělo Mladé stejný fotbal s kopou chyb. Domácí hráli v klidu a poslední hřebíček do mládské rakve zabil střelec dne Zajac, jenž proměnil pokutový kop za faul na Vítězslava Jelínka (dle hostů velmi přísně písknutý PK). Mladé se sice v závěru tlačilo před branku domácích – zejména střídající Novotný měl minimálně dvě slušné šance. Hosté by ale branku nejspíše nevstřelili, ani kdyby se hrálo do setmění. Zbytečnou červenou kartu (po druhé ŽK) dostal ještě v závěru utkání domácí Gregor a bude tak svému týmu v příštím utkání chybět. Nové Hrady se tak přiblížily středu tabulky, naopak Mladé po matném výkonu ztrácí na lídra tabulky již šest bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Vítězslav Jelínek (trenér N. Hradu): Z mého pohledu to byl velmi dobrý zápas, kdy jsme předvedli i pár hezkých kombinací a myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Jako nejlepší hráče našeho mužstva bych jmenoval Winsbergera, stopera Jelínka a pak samozřejmě autora hattricku Zajace.




Sestavy


TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - J. Jelínek [-] , V. Gregor [-] , R. Fáč [-] - K. Šedivý [-] , V. Jelínek [-] , L. Tuscher [-] (45. J. Marhoun [-] ) , M. Němec [-] - L. Brousek [-] (78. V. Soubusta [-] ) , M. Zajac [-] (64. Z. Hrbáček [-] ) - M. Kodera [-] (63. F. Janda [-] )

SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - T. Brozman [-] , Š. Pařízek [-] , J. Šťastný [-] , A. Kolář [-] - J. Kudlata [-] , K. Tondr [-] , V. Šafrata [-] (46. M. Schuster [-] ) , T. Kočvara [-] - V. Moudrý [-] , J. Vítek [-] (78. M. Novotný [-] ) -

ŽK: 45. V. Gregor , 50. M. Zajac - 90. M. Novotný . ČK: 83. V. Gregor .
Hráči zápasu: L. Winzberger , J. Jelínek , M. Zajac .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: GRANEC Robert - JELÍNEK Vítězslav (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.