6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Temelín přejel Hrdějovice B


Branky


4. L. Říha , 58. L. Říha , 61. P. Vornay , 63. L. Říha , 74. M. Jaroš , 89. J. Pešek
0

Hosté z Hrdějovic nenavázali na výhru z minulého kola a od temelínských věží odjíždějí s debaklem. Zaskvěl se především autor hattricku Lukáš Říha. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí spoustu, gól padl však jediný

Spolupráce s Olešníkem temelínskému týmu funguje velmi dobře, a proto se v jeho sestavě objevilo hned několik posil, kteří nastupují ve vyšší soutěži. Tým Hrdějovic přijel s pár nadějnými mladíky, doplněnými o zkušené hráče. V utkání se projevila především větší kvalita domácího mužstva. V prvních dvaceti minutách domácí mačkali hosty jako citrón, ale branku vstřelili pouze jedinou, když se ve 4. minutě poprvé v utkání prosadil Lukáš Říha – 1:0. Skóre však mohlo být pro hosty mnohem horší. Nicméně ve druhé polovině prvního poločasu se Hrdějovice vzpamatovaly a byly domácím vyrovnaným soupeřem.  Největší nebezpečí pro brankáře Cihlu znamenal především Tomka. Poločas tedy skončil pouze 1:0 a domácí trenér Hrdina měl svým hráčům jistě co říci.

Kanonádu Temelínu řídil Říha

Ve druhé půli nastoupil Temelín odhodlaný skóre zvýšit a Trčka v brance Hrdějovic se měl co otáčet. Při některých akcích měl i kus štěstí, ale debaklu svého mužstva zabránit nedokázal. V 58. minutě se prosadil znovu Říha2:0 a bylo to o dvě branky. Neuběhly ani tři minuty a po kombinační akci zvýšil kapitán Vornay na rozdíl tří branek – 3:0. O dalších pár minutek později mohli diváci začít házet čepice na hrací plochu, protože Říha zkompletoval hattrick. Na rozdíl pěti branek zvýšil Jaroš po pěkné přihrávce Vařáka. Konečnou podobu výsledku dal poté střídající Pešek6:0. Hrdějovice si tak odvezly půltucet gólů a diváci na tribunách krásného temelínského areálu byli určitě navýsost spokojeni.   



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Temelín
Miroslav Beránek (trenér Temelína): Velmi dobrý zápas, jsme samozřejmě spokojeni. Hodně nám také pomohli pendlové z Olešníka (Vařák, Studnička, Tressl). Nejlepšího našeho hráče bych zvolil samozřejmě Říhu, který vstřelil tři branky. Výborně zahrál i Hrdlička spolu se Studničkou.

TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic B): V sestavě s několika dorostenci jsme nemohli vzdorovat hráčům Temelína, posílené o některé hráče Olešníka. Můžeme být ještě rádi, že jsme nedostali větší příděl gólů, protože šance na to domácí měli.



Sestavy


TJ Slavoj Temelín
O. Cihla [-] - M. Pojer [-] , P. Mach [-] , M. Studnička [-] , V. Nesvačil [-] (64. A. Kotlár [-] ) - M. Jaroš [-] , D. Hrdlička [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] (70. J. Pešek [-] ) - M. Tressl [-] (57. T. Kéri [-] ) , S. Vařák [-] -

TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - P. Rajzl [-] , J. Beran [-] , J. Sázel [-] (83. M. Čírkov [-] ) , M. Tomka [-] , F. Sýkora [-] , M. Bárta [-] , M. Nálevka [-] , M. Votruba [-] , T. Dušek [-] (12. V. Bíca [-] ) , M. Hazmuka [-]

ŽK: 47. M. Bárta , 62. M. Votruba .
Hráči zápasu: L. Říha , M. Studnička , D. Hrdlička .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - MAŇHAL František (N), HAMBERGER František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.