Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

24.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství přišla Jiskra v nastaveném čase


Branky


0

Mšeno se už nachází v poněkud složité situaci a nutně potřebuje body, v zápase proti Železnému Brodu sahalo na tři body. Ty mu ovšem vzala vyrovnávací branka v 92. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka, rychlé vyrovnání

Zápas začal ve znamení mírné převahy domácích. Netrvalo dlouho a Mšeno také udeřilo brankou, v 6. minutě si vyskočil na roh nikým nehlídaný Vanc a uklidil míč na zadní tyč. Vedení domácích netrvalo dlouho a ve 12. minutě vyrovnával po skrumáži Grebeníček, jež propálil vše, co mu stálo v cestě včetně brankáře Balatky. Od té chvíle se hra odehrávala spíše kolem půlící čáry a příliš šancí jsme neviděli.

Červená karta a takticky nezvládnutý závěr utkání

Druhý poločas začal tak jako ten první skončil, hráči obou celků drželi míč na svých kopačkách a do rizika se příliš nepouštěli. Avšak v 60. minutě došlo ke zkratu domácího kapitána Heinricha, když byl zákeřně faulován Kotlárem, Heinrich vyskočil ze země a kvůli rasistickým výrokům namířeným na Kotlára mu rozhodčí udělil červenou kartu a letos už Mšenu na cestě za záchranou zřejmě nepomůže. Poté se Brod dostal do brankové příležitosti, kterou neproměnil ani po druhé dorážce. Na druhé straně mohl výsledek přiklonit na svou stranu Hartman, podařilo se mu zakončit, ale míč putující do prázdné branky vykopl Maryško. V 81. minutě naskočila na hřiště legenda Mšena Koudelka, který nastupuje za C mužstvo a občas naskočí do zápasu ,,béčka''. Nyní byl však kvůli nedostatku útočníků povolán i do A týmu. Byl na hřišti jen pár minut a už slavil vedoucí branku, kterou vstřelil v 88. minutě, v té chvíli by každý čekal, že se Jiskra zatáhne a nepustí nikoho do své defenzívy, to se ovšem nestalo. V 91. minutě kopali domácí rohový kop, ve vápně vyčkávalo sedm hráčů na centr, ale Jiroušek rozehrál na Hartmana, který měl v rohu udržet míč, to se mu nepovedlo a hosté utíkali na branku. Nejprve jeden z útočících hráčů poslal míč na břevno, z dorážky se už Frolík nemýlil a vyrovnal na 2:2.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno
Daniel Braniš (hráč): Dnes jsme měli zvítězit. Remíza je v aktuální situaci pro nás málo a měli jsme to v našich rukou. Závěr utkání jsme takticky nezvládli.




Sestavy


Jiskra Mšeno
Š. Balatka [-] - K. Vanc [-] , J. Mrklas [-] (23. L. Pešat [-] ) , V. Čech [-] (81. J. Koudelka [-] ) , V. Krámský [-] , T. Flek [-] (76. T. Veselouš [-] ) , L. Švorc [-] , P. Jiroušek [-] , T. Hartman [-] , M. Filip [-] , P. Heinrich [-]

FK ŽBS Železný Brod
D. Krčmárik [-] - - T. Kotlár [-] , M. Král [-] , J. Frolík [-] , M. Močkovský [-] , J. Maryško [-] , T. Holeček [-] (61. M. Kotlár [-] ) , O. Aubrecht [-] , M. Podstavek [-] , Š. Makula [-] (86. P. Javůrek [-] ) , D. Grebeníček [-] (67. M. Šefr [-] )

ŽK: 42. M. Filip - 50. J. Frolík , 60. T. Kotlár , 90. M. Močkovský . ČK: 60. P. Heinrich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Marek Ondřej - LINHART Martin, KOWALIK Krištof.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 17 58:10 47
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 17 54:13 42
3 SK Skalice u České Lípy 18 41:22 34
4 FK Velké Hamry B 17 40:26 30
5 TJ Spartak Chrastava 18 42:29 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 13
4 Jan Díl 11
5 Jaroslav Vacek 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 72 64,3% 1
2 Jiří Klik 63 60,0% 0
3 Radek Hruška 25 32,5% 0
4 Vojtěch Brož 25 69,4% 0
5 Josef Paulovič 23 46,9% 1
Zobrazit celou tabulku