6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2016 17:30

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod si jasně poradil s Chlumcem


Branky


10. M. Brich , 23. M. Malý , 35. S. Hanel , 57. M. Malý , 69. M. Malý , 74. M. Malý
0

Fotbalisté Náchoda si proti Chlumci s chutí zaútočili, útočná aktivita byla nejvíce patrná na Martinu Malém, který se na výhře 6:0 podílel čtyřmi góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní nástup domácích

Náchodští byli od úvodu zápasu aktivní a nebezpeční pro soupeřovu branku. V šesté minutě se za chlumeckou obranu dostal Martin Malý, své zakončení ale umístil do středu branky, kde byl připravený gólman Ladislav Kukal. V podobně situaci se o čtyři minuty později octl Marek Brich. Domácí záložník si počínal lépe, kličkou obešel brankáře Kukala a zakončením do odkryté branky otevřel skóre zápasu. Náchodští se více drželi na balonu a trpělivou kombinací si připravovali další střelecké pozice. Skóre mohl navýšit kapitán Jan Kábrt, jeho hlavička ale mířila pouze do tyče chlumecké branky. Chlumeckým se nedařilo držet míč podobně jako Náchodu, největší šance proto přicházely díky rychlým přímočarým protiútokům. Do dobré příležitosti se hosté dostali ve dvacáté druhé minutě. Na dlouhou přihrávku Jakuba Hartmana si do vápna naběhl Daniel Bareš, který se lobem snažil překonat domácího brankáře Jiřího Hladíka. Pokus Daniela Bareše však spolu s brankářem přeletěl i domácí branku. Výrazně lepší přesnost v zakončení předvedli o minutu později domácí. Po přihrávce Tomáše Petra se do vápna dostal Martin Malý, kterému nevadila pozice v mírném úhlu, a prudkou ranou pod břevno zvýšil na 2:0. Dvougólové vedení uklidnilo domácí fotbalisty, kteří si v dalším průběhu hry vytvořili další šance. Střela Patrika Runkase se po břevně svezla mimo. Ve třicáté minutě dostal ve vápně míč od Stanislava Hanela Martin Malý, který ještě patou přistrčil balon do strany na Jana Hableho, jeho zakončení ale nebylo přesně a prolétlo kolem pravé tyče Kukalovy branky. Třetí gól vstřelili domácí ve třicáté páté minutě. Po milimetrové přihrávce Jana Kábrta se do úniku dostal Stanislav Hanel, který ustál souboj s chlumeckým obráncem, a střelou pod břevno upravil na poločasových 3:0. 

Náchodští navyšují skóre

Ve druhém poločase se Chlumečtí snažili alespoň snížit, větší efektivita v zakončení ale i nadále zdobila hráče Náchoda. V padesáté šesté minutě se kolem obránců prohnal až příliš snadno Martin Malý, který svoji akci zakončil přesnou střelou k levé tyči. Prakticky vzápětí po rozehrávce se do další šance dostal domácí Marek Brich, který kličkou obešel gólmana Kukala, zakončení do prázdné branky ale prováhal, a dal tak šanci Ladislavu Kukalovi, aby pohotovým zákrokem zmařil pátou gólovou radost domácích. Obránci Chlumce působili v těchto chvílích až příliš odevzdaně, dobrý výkon ale podával brankář Kukal, který vyrazil prudkou střelu Stanislava Hanela. V šedesáté deváté minutě se po přihrávce Jana Hableho dostal mezi rozestoupenou obranu Martin Malý, který sám před gólmanem Kukalem nezaváhal a střelou k tyči završil svůj hattrick. Martin Malý přidal i čtvrtý gól, a to v sedmdesáté čtvrté minutě kdy se k němu dostal přízemní centr Ondřeje Vejpravy. Náchod tak ve druhém poločase dokráčel v poklidném tempu k pohodové výhře 6:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Bylo znát, že se jedná o poslední zápas sezóny a soupeřům již o nic nejde




Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] (67. F. Chládek [-] ) - M. Moravec [-] , P. Rompotl [-] , M. Punar [-] , J. Kábrt [-] , P. Runkas [-] (61. T. Vejprava [-] ) - M. Brich [-] (67. V. Ruffer [-] ) , T. Petr [-] (38. O. Vrabec [-] ) , S. Hanel [-] , J. Hable [-] - M. Malý [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] (85. O. Němec [-] ) - J. Hartman [-] (61. V. Branský [-] ) , Z. Dušek [-] , P. Janda [-] , M. Kučera [-] , D. Bareš [-] , J. Vopátek [-] , D. Tichý [-] (78. D. Appl [-] ) , V. Hanuš [-] (46. D. Hubený [-] ) , J. Jelínek [-] , D. Koubek [-] (42. M. Kofránek [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.