3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bouřlivá podpora dovedla Červený Kostelec k výhře nad Náchodem


Branky


0

Červený Kostelec se musel během zápasu bránit četným šancím Náchodských. Hosté ale proměnili jen jednu příležitost, na kterou domácí odpověděli hned třemi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Červenokostelečtí se od úvodu mohli opřít o bouřlivou podporu svých fanoušků. Díky tomu dokázali odolávat nebezpečným náchodským průnikům po křídlech. Červenokostelečtí rovněž pro své útoky využívali křídelní prostory, jejich finální přihrávky a centry ale dokázaly blokovat krajní obránci Náchoda. Hlasité povzbuzování červenokosteleckých příznivců se na okamžik utišilo ve dvacáté čtvrté minutě. Náchodský centr na zadní tyč našel Jakuba Vaněčka, který se nezalekl ostrého úhlu a bez přípravy propálil domácího gólmana Jaroslava Klofandu. O minutu později mohli hosté své vedení ještě navýšit, Jaroslav Klofanda se ale rychle položil na zem a střelu hostí vyrazil. Ve dvacáté deváté minutě dostali hosté míč na hranici vápna, odkud ostře vypálili, ale brankář Klofanda byl i v tomto případě pozorný a štiplavou střelu vyrazil na roh. Ve třicáté páté minutě výrazně zahrozili i domácí. Na centr Karla Havlíčka si ve vápně Náchoda naskočil jeden z domácích hráčů, ale jeho hlavičku pohotovým zákrokem vytěsnil na roh gólman Jiří Hladík. V následujících vteřinách se domácí dostali k několika dalším centrům, žádný z nich ale gólem neskončil. Přesto se domácí ještě do konce prvního poločasu dočkali kýženého vyrovnání. Ve čtyřicáté druhé minutě zastavil hostující gólman průnik Červenokosteleckých jen za cenu faulu, a rozhodčí proto nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Ondřej Koval. Brankář Hladík sice jeho záměry vystihl, na přesný balon k levé tyči ale nedosáhl. První poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Domácí převažují výsledek na svoji stranu

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. Ti se sice v úvodu bránili územní převaze Náchoda, v padesáté šesté minutě se jim ale podařilo skórovat. Po centru Karla Havlíčka vznikla ve vápně hostů nepřehledná situace, ve které se nejrychleji zorientoval David Petrů, který prudkou střelou k tyči propálil gólmana Hladíka. Červený Kostelec tak otočil skóre a ujal se vedení 2:1. Komplikace pro domácí nastaly v šedesáté první minutě. Střelec vyrovnávací branky Ondřej Koval zajel ve snaze vybojovat míč do brankáře Jiřího Hladíka a za svůj zákrok viděl druhou žlutou kartu. V šedesáté páté minutě sehráli hosté secvičený signál při rozehrávce přímého kopu. Následná tvrdá střela gólmanovi Klofandovi vypadala z rukavic a Náchodští dorazili míč do sítě. Jejich radost ale neměla dlouhého trvání a překazil ji pomezní rozhodčí se svým praporkem. V šedesáté šesté minutě skončila náchodská přesilovka, když druhou žlutou kartu viděl Jan Hable. Síly na hřišti se tak opět vyrovnaly. Náchodští se vysouvali na polovinu soupeře a hráli hodně na riziko. Jejich naděje na vyrovnání překazili domácí v osmdesáté první minutě. Do samostatného úniku se dostal Kristián Čáp, který obešel brankáře Hladíka a zakončením do odkryté branky upravil na konečných 3:1. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Klofanda [-] - K. Čáp [-] (90. O. Vít [-] ) , O. Koval [-] , T. Martínek [-] , D. Petrů [-] , S. Štelzig [-] (90. J. Nývlt [-] ) , M. Kováčik [-] (88. J. Svoboda [-] ) , D. Hála [-] , K. Havlíček [-] , P. Bárta [-] , M. Fireš [-]

FK Náchod
J. Hladík [-] - M. Moravec [-] , P. Rompotl [-] , M. Punar [-] , J. Kábrt [-] - O. Vrabec [-] (85. P. Runkas [-] ) , M. Brich [-] , T. Petr [-] , S. Hanel [-] (80. T. Vejprava [-] ) , J. Hable [-] - J. Vaněček [-] (76. M. Malý [-] )

ŽK: 8. O. Koval , 9. M. Kováčik - 34. J. Vaněček , 41. J. Hladík , 42. P. Rompotl , 55. J. Hable , 61. T. Petr , 71. M. Moravec . ČK: 61. O. Koval - 66. J. Hable .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Novotný Matěj - PRŮCHA Petr, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.