Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:15

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká Slavia přestřílela Chlumec


Branky


10. J. Vopátek (vl.) , 13. D. Veselý , 35. Š. Derner , 44. J. Lán , 63. D. Chobotský , 74. Š. Derner , 82. M. Hloušek , 89. T. Ibrmajer - 7. J. Hartman , 45. J. Jelínek , 66. J. Lán (vl.)
0

V gólové bohatém zápase se rozstřílela domácí Slavia, která se v obou poločasech trefila čtyřikrát a zvítězila 8:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia rychle maže jednogólové manko

Zápas začal pěkně zostra. V úvodních minutách se na míči více drželi hosté, kteří také udeřili jako první. Po sérii ofsajdů, které Chlumeckým zmařily nadějné šance na brejky, se přechod do útoku podařil v sedmé minutě díky Jakubu Veselskému. Chlumečtí přečíslili domácí obranu a akci dva na jednoho vyřešil gólovým zakončením Jakub Hartman. Vedení hostů mělo jepičí život. O tři minuty později se Slavia prokombinovala přes pravou stranu hřiště do vápna Chlumce. Prudký přízemní centr domácích sice směřoval pouze na chlumeckou kopačku Jana Vopátka, hostující hráč ale ve snaze odklidit míč do autu zavěsil nechytatelně k pravé tyči vlastní branky. Darované vyrovnání povzbudilo domácí fotbalisty, kterým se o tři minuty později podařilo otočit skóre na svoji stranu. David Veselý si na hranici vápna rychle narazil míč se spoluhráčem, díky tomu překonal chlumecké obránce a přesnou střelou na vzdálenější tyč poslal domácí do vedení 2:1. O několik desítek vteřin mohlo být domácím ještě veseleji, po vyšachování chlumecké obrany včetně brankáře Ladislava Kukala ale domácího hráče zradilo zpracování a před prázdnou brankou ani nevystřelil. Svižnou akci okořeněnou jesličkami nasazenými domácímu obránci předvedli hosté ve dvacáté minutě. Už překonaného gólmana Jana Šebestu ale na brankové čáře zaskočil Šimon Derner, který odkopl míč do bezpečí.

 

Chlumečtí se i v dalším průběhu prvního poločasu tlačili do útoku, v zakončení se jim ale nevedlo tak jako Slavii. Důkazem byla třicátá pátá minuta. Trojice hráčů Slavie – David Chobotský, Marek Hutla a Šimon Derner – si pohrála s hostující obranou. Šimon Derner přihrával Marku Hutlovi před prázdnou branku, ten místo pohodového zakončení vrátil míč znovu Šimonu Dernerovi, který rychlý ťukes zakončil třetím gólem domácích. Góly na obou stranách poločas otevřely a zároveň také zakončily. Ve čtyřicáté čtvrté minutě se domácí dostali do přečíslení, které díky svému důrazu ve vápně gólově zakončil Jakub Lán. Z domácích amplionů se tak ve stylu Bayernu Mnichov počtvrté rozezněly tóny populární skladby „Seven Nation Army“.  Krátce po vstřelené brance už se domácí viděli v kabinách, ve čtyřicáté páté minutě se totiž tři chlumečtí hráči octli v pokutovém území proti jedinému obránci Slavie. Svoji početní převahu hosté zužitkovali a díky gólu Jakuba Jelínka snížili na poločasových 4:2.

Domácí dalšími čtyřmi góly uzavírají skóre

Ve druhém poločase domácí neponechali nic náhodě a ještě navýšili své vedení. V šedesáté třetí minutě zavezl Šimon Derner po pravé straně míč do pokutového území. Na jeho centr sice domácí gólovým zakončením nenavázali, Slavia se přesto udržela na balonu a po další rychlé kombinaci se prosadil David Chobotský. Podobně jako na konci prvního poločasu se Chlumci podařilo najít na gól Slavie rychlou odpověď. V šedesáté šesté minutě si brankář Jan Šebesta rozmyslel vyběhnutí proti dlouhému balonu domácích a Chlumečtí i za přispění teče Jakuba Lána snížili na 5:3.  

 

Od této chvíle už se trefovali jen domácí fotbalisté. V sedmdesáté čtvrté minutě trefili domácí po rohovém kopu břevno. Míč se odrazil do malého vápna, kde se nejrychleji zorientoval Šimon Derner, který z otočky upravil na 6:3. O osm minut později se díky rychlé kombinaci na jeden dotek dostal do vápna Chlumce Michal Hloušek, který obešel brankáře Kukala a zakončením do prázdné branky zvýšil na 7:3. Poosmé se domácí trefili v osmdesáté deváté minutě, kdy centrovaný balon našel v pokutovém území nebráněného Tomáše Ibrmajera, který hlavou ukončil zápas s výsledkem 8:3. 



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Šebesta [-] - M. Šolc [-] , M. Mottl [-] , V. Horák [-] (66. J. Špaček [-] ) , J. Lán [-] - D. Veselý [-] , M. Hloušek [-] , J. Linhart [-] - D. Chobotský [-] (84. T. Ibrmajer [-] ) , Š. Derner [-] (80. M. Klicnar [-] ) - M. Hutla [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Veselský [-] , Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] , D. Bareš [-] (46. D. Tichý [-] ) , D. Jelínek [-] (75. D. Šafránek [-] ) , K. Staněk [-] , J. Hanuš [-] (78. V. Branský [-] ) , J. Vopátek [-] (58. M. Kučera [-] ) , J. Jelínek [-] , D. Koubek [-]

Počet diváků: 128. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - FIŠER Pavel, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.