2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká díky dvěma gólům Vojtěcha Bělky porazila Nové Město


Branky


0

Po bezbrankovém poločasu využili domácí ve druhém poločase několika zaváhání Nového Města a dvěma góly strhli výhru na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Domácí se od úvodu snažili hrát aktivně. Jejich křídelní hra ale produkovala centry, které povětšinou blokovala obrana Nového Města. Hosté se k prvnímu střeleckému pokusu dostali v desáté minutě, kdy svůj postup směrem k brance střelecky zakončil Dominik Nejman. S jeho střelou si ale poradil domácí gólman Milan Pavliš, který míč vyrazil. Ve dvacáté čtvrté minutě nezachytil balon hostující Jakub Vít, a domácí tak mohli postupovat k brance po pravé straně. Vysoká se dostala až do pokutového území Nového Města, odkud se ale vyhnala nepřesnou přihrávkou. K míči se přesto na hranici vápna dostal Petr Kafka a jeho střela se nebezpečně prohnala kolem pravé tyče novoměstské branky. Vysoká mohla zahrozit i díky centrům ze standardních situací, v těchto chvílích měl vše pod kontrolou hostující gólman Václav Krunčík, který míč za svá záda nepustil. Pár minut před koncem poločasu se k hlavičce dostal hostující kapitán Pavel Zákravský, ani jeho hlavička ale neměla gólovou tečku, a poločas tak skončil nerozhodně 0:0. 

Vojtěch Bělka dvěma góly rozhoduje o výhře Vysoké

Ve druhém poločase pokračovalo vyrovnané a bojovné utkání. Druhá půle přinesla i osvěžení v podobě branek. V padesáté deváté minutě Dominik Nejman neodhadl malou domů, která byla příliš slabá a jako první se k ní dostal Vojtěch Bělka. Domácí útočník si v situaci před brankářem Krunčíkem poradil a otevřel skóre zápasu. Vysoká mohla své vedení navýšit v šedesáté sedmé minutě, kdy se domácí po rychlém přenesení hry na levou stranu dostali za obranu Nového Města. Svůj tým v této chvíli podržel Václav Krunčík, který šanci domácích vychytal. Vysoká své vedení pojistila v závěru zápasu. Václav Krunčík vybíhal proti unikajícímu Vojtěchu Bělkovi, domácí útočník však brankáře kličkou obešel a střelou do prázdné branky uzavřel skóre zápasu 2:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér FK Vysoká: Upatlané, ale zasloužené vítězství. Opticky jsme měli v prvním poločase, navzdory tomu, že jsme hráli proti větru, navrch. První gólovou šanci si však vytvořili hosté, když jejich hráč prošel s míčem u nohy přes celou půlku hřiště a ocitl se tváří v tvář brankáři Pavlišovi, který ho ale skvěle vychytal. Ve druhé půli se po kratší pauze dvěma zásahy připomněl kanonýr Bělka, a stanovil tak výsledek zápasu. Potěšila nula vzadu, návrat Hakena i citlivé řízení utkání trojicí rozhodčích.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , J. Píša [-] , D. Bohuslav [-] - P. Kafka [-] , J. Podlipný [-] , J. Jelínek [-] (79. P. Duben [-] ) , P. Kulhánek [-] (79. J. Jarkovský [-] ) - V. Bělka [-] , J. Pražák [-] (68. M. Haken [-] )

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - V. Jelen [-] , D. Nejman [-] , L. Kudláček [-] (62. L. Zákravský [-] ) , J. Vít [-] - P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] , A. Lelek [-] - M. Klikar [-] , M. Hofman [-] , T. Voráček [-] -

ŽK: 74. J. Podlipný , 88. V. Bělka - 27. M. Klikar , 72. D. Nejman .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HLAVÁČ Martin, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.