Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přetahovaná mezi Chlumcem a Jičínem vyzněla lépe pro hosty


Branky


0

Jičín v závěru poločasu smazal dvougólové manko, a na začátku druhé půle se dokonce ujal vedení. Hosté ale jednogólový náskok neudrželi a Chlumec v závěru zápasu vyrovnal. V penaltovém rozstřelu se mohl díky brankáři Michalu Pušovi radovat Jičín. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec přišel o dvougólový náskok

V úvodu zápasu hrozili fotbalisté Chlumce především po pravé straně hřiště, odkud přicházely nebezpečné přihrávky do vápna Jičína. Ani hosté neváhali s rychlým přechodem do útoku, důrazní hráči Chlumce ale stíhali zastavovat akce Jičína ještě v zárodku. Ve dvanácté minutě se na pravé straně rozběhl domácí Jakub Veselský, který přesným centrem oslovil spoluhráče ve vápně, zakončení chlumeckého útočníka však skončilo pouze na tyči jičínské branky.

Skóre se poprvé měnilo ve dvacáté sedmé minutě. Domácímu týmu se vyplatilo napadání rozehrávky jičínského brankáře. Gólman Michal Puš odkopl míč pouze na hranici vápna. K balonu se dostal chlumecký fotbalista, který sice jičínského gólmana nepřekonal, ale dorážející Michal Bráborec už byl úspěšnější. Chlumečtí své vedení zanedlouho zdvojnásobili. O dvě minuty později nedokázal jičínský obránce odvrátit centr domácích z pravé strany. K míči se proto dostal Jakub Hartman, který zblízka překonal Michala Puše podruhé.

 

Fotbalisté Jičína se z dvougólového vedení Chlumce oklepali krátce před koncem poločasu. Ve čtyřicáté třetí minutě hosté rozehráli rohový kop na zadní tyč, kde číhal úplně volný Jaroslav Řeháček. Jičínský obránce využil dostatku místa i času a hlavičkou do horní části branky snížil na 2:1. O minutu později se pro hosty volný prostor otevřel na levé straně hřiště. Jičínská kombinace vedla do vápna domácích, kde se k míči dostal Tomáš Haken. Jičínský útočník si míč rychle zpracoval a střelou k levé tyči nedal domácímu brankáři Ladislavu Kukalovi šanci. První poločas tak skončil nerozhodně 2:2. 

Jičín neudržel vedení

Na začátku druhého poločasu Jičín pokračoval v práci, kterou v závěru první půle načal. V padesáté minutě si vítr pohrál s odkopem Ladislava Kukala. Míč se snesl na kopačky Michala Hakena, který lobem poslal Jičín do vedení 3:2. Díky třem gólům hosté získali psychologickou výhodu a v dalších minutách si vytvářeli další šance, které však zůstaly nevyužity. Fotbalisté Jičín se do sedmdesáté minuty dostali k několika střelám ve vápně domácích. Většinou přízemní střely však pohotovými zákroky vyrážel brankář Kukal. V poslední dvacetiminutovce územní převahu získávali domácí fotbalisté. Jejich útoční snahy byly naplněny až v samotném závěru zápasu. V osmdesáté deváté minutě jičínský obránce minul míč a Chlumečtí se díky tomu dostali až do vápna. Na centr z pravé strany si naskočil Michal Bráborec, který minutu před koncem zápasu vyrovnal. O vítězi tak rozhodoval penaltový rozstřel. 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější fotbalisté Jičína. Ústřední postavou jejich dvoubodového vítězství byl gólman Michal Puš, který chytil tři penalty domácích, a pomohl tak Jičínu k rozstřelové výhře 3:4.



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Po vlažném začátku přišla hrůzostrašná pětiminutovka, kdy jsme soupeři svými hrubkami nabídli dvougólové vedení. Naštěstí jsme do konce prvního poločasu srovnali, což mě potěšilo. Začátek druhého poločasu nám vyšel a ujali jsme se vedení, další možnosti ke zvýšení náskoku jsme zahazovali a brejky jsme řešili nepřesně, což se nám vymstilo a o výhru jsme přišli po další neuvěřitelné hrubce dvě minuty před koncem. Na penalty jsme byli nakonec úspěšnější. Nemůžeme však soupeři darovat všechny góly, to mě štve nejvíc.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , J. Hartman [-] , D. Jelínek [-] , K. Staněk [-] (46. M. Kučera [-] ) , D. Bareš [-] (66. V. Branský [-] ) , J. Vopátek [-] , J. Veselský [-] , J. Jelínek [-] (77. J. Myška [-] ) , D. Koubek [-] , V. Beneš [-]

SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , J. Řeháček [-] , F. Materna [-] , J. Ulvr [-] - T. Klaban [-] (81. J. Nálevka [-] ) , J. Míka [-] , P. Mikolášek [-] (74. V. Horáček [-] ) , M. Kocourek [-] , M. Vacek [-] - T. Haken [-]

ŽK: 33. P. Mikolášek , 89. J. Nálevka , 91. V. Horáček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Beránek David - NÝVLT Roman, KRUCKÝ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.