1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov dovedl zápas s Kratonohami do penalt


Branky


0

Fotbalisté Rychnova zaskočili svého soupeře aktivní a důraznou hrou, díky které se dostali do vedení. Ve druhé půli Kratonohy zmobilizovaly své síly a vyrovnaly. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu, ze kterého úspěšněji vyšli hosté z Kratonoh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov se ujímá vedení

Rychnovští začali důrazně a v úvodu byli nebezpeční díky centrům do pokutového území Kratonoh. Brankář hostů Josef Mačí si ale v těchto chvílích věděl rady, střílený centr ze čtvrté minuty chytil do náručí, další pokus domácích o vyboxoval o dvě minuty později do bezpečí. Domácí se snažili o vysoký presink rozehrávky obránců Kratonoh. To se jim mohlo vyplatit ve třinácté minutě, kdy Rychnovští získali balon, a dokonce vstřelili gól. Jejich radost ale překazil zdvižený praporek pomezního.

 

Ve třiadvacáté minutě Rychnovští již poněkolikáté zaútočili po pravé straně hřiště. Kratonohy nedokázaly zastavit postup útočících hráčů Rychnova, jeden z obránců Kratonoh nedoskočil na centr domácích, a balon se tak dostal až k Dominiku Trejtnarovi, který hlavou uklidil míč do sítě. Rychnovští se svým vedením nakládali zkušeně. Důrazně a včas napadali soupeře, kterého tak připravovali o balon ještě ve středu hřiště. Lehkého zaváhání se domácí dopustili v třicáté třetí minutě, kdy si domácí gólman Jan Vrána dával se svým obráncem přednost v tom, kdo se zmocní balonu. Toho malém využil Vojtěch Pražák, který volný míč vypíchl, jeho drzý pokus ale minul branku. Právě křídelník Vojtěch Pražák v závěru poločasu přidělával domácí obraně nejvíc starostí. Díky svému pohybu Pražák nejednou obehrál obránce Rychnova, následné přihrávky do vápna ale nenacházely hráče v černožlutém dresu. První poločas tak skončil vedením Rychnova 1:0. 

Kratonohy vytěžily ze své převahy vyrovnání

Ve druhém poločase si Kratonohy vytvořily velkou převahu v držení míče. Ze stylu hry Kratonoh, při kterém se obranná řada vysouvala až na polovinu soupeře, mohli paradoxně těžit domácí. V šestašedesáté minutě postupovali po levé straně hřiště dva rychnovští hráči proti jedinému obránci Kratonoh. Domácí hráč, který vedl balon, zvolil místo přihrávky střelu. Jeho zakončení však bylo slabé a mířilo přesně do středu branky, kde byl připravený brankář Josef Mačí. Neproměněný protiútok mohl Rychnov mrzet o dvě minuty později. V šedesáté osmé minutě se s míčem do vápna Rychnova probil Marek Kulič, který si před dotírajícím obráncem pokryl míč a přízemním centrem napříč pokutovým územím vyzval ke skórování Radka Mládka.

 

I za vyrovnaného stavu se Rychnovští dostávali k protiútokům. Útočícím hráčům domácích však chyběla podpora spoluhráčů, a zprvu nadějné brejky se tak utápěly v kličkované u rohového praporku. V sedmasedmdesáté minutě se přes tři hráče Rychnova dostal do vápna Vojtěch Pražák, který prudkou střelou do horního rohu branky pořádně protáhl gólmana Vránu. V poslední minutě vyměřeného devadesátiminutového času hosté vytvořili závar v pokutovém území Rychnova, branka ale nepadla. O vítězi proto měly rozhodnout penalty. 

 

V penaltovém rozstřelu byl brankář Kratonoh Josef Mačí blízko úspěšným zákrokům, když si dvakrát konečky prstů sáhl na balon. V obou případech se ale míč, i s pomocí brankové konstrukce, dostal za jeho záda. I penaltoví střelci Kratonoh byli na milimetry přesní, o vítězi tak rozhodlo břevno, které svou ranou rozezněl Lukáš Brandejs. Kratonohy vyhrály v penaltovém rozstřelu 3:5. 



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - D. Trejtnar [-] , M. Bárnet [-] , L. Brandejs [-] , M. Pups [-] - R. Zajíček [-] (71. F. Brož [-] ) , M. Semerád [-] , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] - J. Počtýnský [-] (88. J. Švarc [-] ) , O. Stieber [-] -

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - R. Mládek [-] , J. Fidra [-] , M. Kulič [-] , M. Jilemnický [-] , D. Hrůša [-] , Z. Semelka [-] , L. Hlava [-] , J. Huňák [-] , P. Němeček [-] , V. Pražák [-]

ŽK: 32. D. Trejtnar , 57. M. Bárnet , 62. R. Zajíček , 73. J. Počtýnský , 87. F. Brož - 90. R. Mládek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kalaš Radek - VÍTEK Pavel, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.