2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká otočila nepříznivé skóre a porazila Červený Kostelec


Branky


0

Fotbalisté Vysoké dokázali najít rychlou odpověď na vedoucí gól Červeného Kostelce. Ve druhém poločase přidali další zásah, a ve finále se tak mohli radovat z výhry 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červený Kostelec se na pár minut dostává do vedení

Vysoká se v prvním poločase snažila o přímočarý způsob hry. Dlouhé balony na útočníky ale častěji sbírali obránci Červeného Kostelce. Ani hosté se nezdržovali zdlouhavou kombinací a povětšinou využívali pro své útoky levou stranu hřiště. I tyto akce ale nepřinášely kýžené gólové ovoce. K potenciálnímu ohrožení branky se proto oba týmy dostávaly po standardních situacích. Červenokostelečtí ve dvanácté minutě hlavičkovali po centru z přímého kopu těsně nad domácí branku. Obdobně si na druhé straně počínali domácí v minutě jednadvacáté.

 

Skóre se poprvé měnilo v 34. minutě. Červenokostelečtí opět využili levé strany hřiště, kde se kolem obránce Vysoké elegantně obtočil Tomáš Martínek. Díky svému pohybu získal Tomáš Martínek dost času, aby poslal centr do pokutového území domácích. Do vápna si naběl Milan Kováčik, který obloučkem přehodil brankáře Karla Menšla, a poslal tak Kostelec do vedení. Domácí dokázali na úvodní gól Červeného Kostelce rychle reagovat. Ve čtyřicáté minutě domácí odvrátili centr se standardní situace a přešli do rychlého protiútoku. Rychlá akce Vysoké dospěla až k Josefu Homolkovi, který na hranici vápna hostů přebral balon a přesnou přízemní střelou k levé tyči vyrovnal. V poslední minutě Vysoká rozehrávala rohový kop, po kterém Vojtěch Bělka jen těsně minul pravou tyč branky hostů, první poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Vysoká otáčí vývoj zápasu

I ve druhém poločase se hra přelévala rychle ze strany na stranu, týmy však ze hry nebyly tak nebezpečné. Výjimkou byla třiašedesátá minuta, kdy se Vysoká usadila před pokutovým územím hostů. Domácí poslali do vápna několik centrů, které Červenokostelečtí horkotěžko odvraceli. V jeden moment se hostům nepodařilo dostat míč pryč od své branky. V nepřehledné situaci se nejrychleji zorientoval Martin Ptáček, který prostřelil brakáře Jaroslava Klofandu, a Vysoká se tak dostala do vedení. Za stavu 2:1 se Vysoké otvíralo více možností pro rychlé protiútoky, domácí ale většinou nedotáhli své akce do konce a přišli o míč.

 

Červený Kostelec se snažil vytvořit si převahu a tlak. Kombinace hostů ale probíhala daleko od domácí branky, a Karel Menšl se tak protáhl jen při některých rohových kopech Červeného Kostelce. V posledních minutách Vysoká neproměnila několik dalších protiútoků. Zápas tak skončil výhrou domácího týmu 2:1. 



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , J. Píša [-] , D. Bohuslav [-] - J. Podlipný [-] , J. Pražák [-] (73. P. Kulhánek [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Jarkovský [-] (51. P. Kafka [-] ) - V. Bělka [-] , J. Homolka [-] (90. M. Píša [-] )

TJ Červený Kostelec
J. Klofanda [-] - O. Koval [-] , T. Martínek [-] , S. Štelzig [-] , D. Hála [-] , O. Vít [-] , M. Kováčik [-] (76. J. Svoboda [-] ) , M. Gross [-] (16. M. Barták [-] ) , D. Vejman [-] , K. Havlíček [-] , D. Petrů [-]

ŽK: 28. M. Barták .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Horský Leonard - FILIP Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.