2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec porazil Týniště po penaltách


Branky


0

Týniště po prvním poločase prohrávalo s Chlumcem o jeden gól. Ve druhém poločase mohli hosté vyrovnat, pokutový kop však nepřeměnili. V závěru zápasu bylo Týniště přesto za svoji aktivitu odměněno a vyrovnalo. V penaltovém rozstřelu už byli úspěšnější domácí, kteří po osmi sériích zvítězili 6:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec se ujímá vedení

Chlumečtí nakročili do zápasu s Týništěm tou správnou nohou a už v sedmé minutě se ujali vedení. Výborné přihrávky za obranu Týniště využil Jakub Hartman, který kličkou obešel gólmana Jana Rolejčka a s klidem zakončil do prázdné branky. Hosté se po inkasované brance nesložili, Týniště dobře a rychle kombinovalo, v zakončení se však hostům nedařilo a jejich střely blokovala domácí obrana. Po dvaceti minutách hry mohli domácí přidat druhý gól, centr z pravé strany ale nedokázal domácí útočník v malém vápně tečovat do sítě.  

 

V dalším průběhu poločasu se oba týmy soustřeďovaly na pevnou obranu. Pro potenciální ohrožení branky proto museli hráči volit střely z dálky, ty však postrádaly přesnost, a proto s nimi neměli brankáři problém. V prvním poločase tak další branka nepadla. 

Týniště i přes neproměněnou penaltu vyrovává

 Týniště se ve druhém poločase snažilo smazat jednogólové manko. Hosté zvládali souboje jeden na jednoho a i dík tomu se v 54. minutě prokličkovali až do vápna Chlumce. Zakončující hráč hostů už byl ale příliš blízko domácímu brankáři Ladislavu Kukalovi, který střelu vykryl. Útočná hra Týniště nabízela domácím možnosti rychlých protiútoků. Chlumeckým se ale nedařilo dotáhnout tyto akce až do zakončení.

 

 

V sedmapadesáté minutě hosté díky dobrému pohybu v pokutovém území vybojovali pokutový kop. Střelec Lukáš Slezák však svoji penaltu namířil do středu branky, kde brankář Ladislav Kukal vykopl míč nohama. Týniště ani po neproměněné penaltě nepolevilo ve svých snahách o vyrovnání. Odměnou byla hostům 74. minuta. Jan Forejtek se napřáhl na hranici vápna a jeho prudká střela skončila u levé tyče chlumecké branky. Ve zbývající čtvrthodině se již žádný z týmů neprosadil, a o vítězi tak rozhodovaly penalty. 



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - Z. Dušek [-] , M. Bráborec [-] , J. Hartman [-] , D. Jelínek [-] (86. D. Koubek [-] ) , V. Branský [-] (62. M. Kučera [-] ) , J. Hanuš [-] , J. Vopátek [-] , J. Veselský [-] (71. K. Staněk [-] ) , J. Jelínek [-] , V. Beneš [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Forejtek [-] , P. Špaček [-] , M. Matoušek [-] , J. Vydarený [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-] , M. Novák [-] , J. Odehnal [-] , M. Pavlas [-] , J. Drapač [-] (24. Š. Ráček [-] )

ŽK: 48. M. Bráborec , 86. J. Vopátek - 68. J. Odehnal , 80. J. Winkler .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Klečka Ivan - ŽEROVNICKÝ David, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.