5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy díky gólům ve druhém poločase porazily Trutnov jasně 5:0


Branky


0

Nejen v zápase s Trutnovem se Kratonohy musely obejít bez Jiřího Kořínka, který byl po zákroku na chlumeckého Michala Bráborce suspendován na sedm utkání. Po vítězství 5:0 však první tým tabulky ukázal, že ofenziva není závislá pouze na jednom hráči. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólová převaha Kratonoh

Kratonohy vstoupily do utkání s Trutnovem i bez suspendovaného Jiřího Kořínka sebevědomě a už v páté minutě mohly jít do vedení. Přízemní centr Vojtěcha Pražáka se dostal Davidu Joštovi, který z voleje trefil pouze brankáře Jana Votočka. Za svoji aktivitu byli domácí odměněni ve čtrnácté minutě, kdy se po rychlé kombinaci s Davidem Joštem prosadil Marek Kulič.

 

Kratonohy soupeři míč příliš nepůjčovaly, Trutnovští se proto k potenciálnímu ohrožení domácí branky dostávali skrze standardní situace. Centrované balony Trutnova ale povětšinou sbírala obrana Kratonoh, a brankáři Josefu Mačímu tak nehrozilo výraznější nebezpečí. Kratonohy se nadále držely častěji na balonu, své akce ale zahajovaly z vlastní obranné poloviny. Proto nebyl tlak domácích tak souvislý a obrana Trutnova měla čas se na domácí akce připravit. První poločas tak i přes převahu Kratonoh skončil „jen“ 1:0. 

Domácí pojišťují vedení

Ve druhém poločase už domácí svoji převahu vyjádřili i gólově. Na začátku poločasu hosté zahráli nedovolenou malou domů a rozhodčí nařídil ve vápně Trutnova nepřímý kop pro Kratonohy. Tuto nestandardní standardní situaci rozehrál Jan Fidra, který lehce přiťukl míč Marku Kuličovi a ten prudkou ranou vyprášil horní roh trutnovské branky. O několik minut později se domácí radovali potřetí. Trutnovská obrana odvrátila centr domácích pouze na hranici vápna, kde čekal Vojtěch Pražák. Hráč Kratonoh si míč rychle zpracoval a střelou k pravé tyči zvýšil na 3:0.

 

Domácí hráli ve velké pohodě a svoji hrou se bavili. V pětapadesáté minutě se domácí prokličkovali obranou Trutnova, ale Lukáš Hlava nakonec mířil pouze do břevna. V 58. minutě se po přiklepnutí Jana Fidry za trutnovskou obranu dostal Radek Mládek, který zakončením podél brankáře Votočka zvýšil na 4:0. Kratonohy dohrávaly rozhodnutý zápas s míčem na kopačkách. Trutnovu se nedařilo alespoň odkopávat míč od vlastní branky a dostávali se pod větší tlak než v prvním poločase. V úplném závěru domácí zkompletovali pro soupeře nepopulárního „bůra“, když se v devadesáté minutě trefil Jan Fidra. Kratonohy tak vyhrály 5:0. 



Sestavy


FK Kratonohy
J. Mačí [-] - P. Němeček [-] , J. Fidra [-] , M. Kulič [-] (51. R. Mládek [-] ) , M. Jilemnický [-] , D. Jošt [-] , Z. Semelka [-] (76. F. Josef [-] ) , L. Hlava [-] , D. Hamák [-] , D. Franc [-] , V. Pražák [-]

MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - V. Kozák [-] , T. Navrátil [-] , J. Turner [-] , P. Ficner [-] - P. Doubic [-] , M. Brutovský [-] , M. Přívratský [-] , T. Groer [-] - O. Šulitka [-] , D. Rejl [-] (65. P. Kučera [-] )

ŽK: 29. J. Fidra , 74. D. Hamák - 29. M. Brutovský .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Filip Miroslav - HORSKÝ Leonard, KROTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.