Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec ztratil dvougólový náskok, přesto na hřišti Nového Města vyhrál


Branky


0

Díky dobému závěru prvního poločasu se hosté ujali dvougólového vedení. Nové Město se však ani v početním oslabení nevzdávalo, vyrovnalo a mohlo jít i do vedení, Chlumec ale nakonec dalšími dvěma góly rozhodl o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v závěru poločasu ujímají dvougólového vedení

Týmy začaly utkání aktivně a hráči na obou stranách se v první čtvrthodině dostali k zakončení. Hlavičky domácích i hostů ale nemířily přesně a skončily mimo branku. V jednadvacáté minutě domácí rozehráli standardní situaci, po které se chlumecký brankář Ladislav Kukal pouze ohlédl, střela Nového Města si ale cestu do sítě nenašla a těsně minula levou tyč. I v dalších minutách byli nebezpečnější domácí, jejich zakončení ale nebylo ideální. Chlumečtí se znovu připomněli po půlhodině hry, kdy nebezpečně prodloužili centr od rohového praporku, na zadní tyči se ale nacházeli pouze domácí obránci, kteří odvrátili míč do bezpečí. O pár vteřin později poslali domácí chybnou rozehrávkou Chlumec do brejku. Své obranné povinnosti si ale výborně splnil Dominik Nejman, který dostihl unikajícího hráče Chlumce a odstavil ho od balonu.

 

Závěr poločasu vyšel podle představ hostům. Ve 40. minutě se Chlumečtí po pravé straně prokombinovali do vápna domácích, Jiří Hanuš se zaseknutím zbavil obránce a pohotovou ranou prostřelil brankáře Václava Krunčíka. O pět minut později novoměstský brankář Krunčík fauloval ve vápně hráče Chlumce. Rozhodčí nařídil pokutový kop a domácímu brankáři udělil červenou kartu. Z následného pokutového kopu Jan Vopátek bez problému překonal nového muže v brance domácích Lukáše Holého. Souběžně s chlumeckou brankou zároveň skončil první poločas, který hosté vyhráli 0:2. 

Chlumec našel odpověď na stíhací jízdu domácích

Ani za takto nepříznivého stavu se domácí nevzdávali a do druhého poločasu vstoupili s odhodláním poprat se o body. Svoji vůli Nové Město názorně demonstrovalo pár okamžiků po zahájení druhého poločasu, kdy centr z pravé strany do chlumecké sítě umísti Martin Klikar. Kontaktní branka domácí povzbudila a o deset minut později se jim podařilo vyrovnat, když brankáře Kukala překonal Lukáš Zákravský. V těchto chvílích nebylo znát, že domácí mají o jednoho hráče méně, Nové Město hrálo sebevědomě a dralo se do šancí. Domácí měli příležitosti po centrech i střelách zpoza vápna, zejména střelecké zakončení však postrádalo přesnost.

 

Chlumečtí podobně jako v prvním poločase vyčkávali a nechávali hrát soupeře, aby nakonec dvěma rychlými góly zasadili Novému Městu tvrdý direkt. V 72. minutě si na centr z druhé vlny naběhl Jakub Jelínek, který kolem sebe neměl jediného bránícího hráče domácích, a proto dokázal překonat brankáře Holého. Krátce po opětovném zahájení hry mohl Chlumec přidat čtvrtý gól, střelu hostů ale zastavila levá tyč domácí branky. Hosté se ale nakonec čtvrtého gólového úspěchu přece jen dočkali. V 75. minutě se míč po rohovém kopu odrazil na hranici vápna k Jakubu Hartmanovi, který prostřelil hradbu těl včetně brankáře Holého, a zvýšil tak na 2:4. Přestože se Nové Město stále snažilo o aktivní hru, korigující branku domácí nevstřelili, a utkání tak skončilo vítězstvím Chlumce 2:4. 



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - V. Jelen [-] , J. Vít [-] , L. Zákravský [-] , D. Nejman [-] , L. Kudláček [-] - P. Růžička [-] , N. Soumar [-] , A. Lelek [-] - V. Maur [-] (44. L. Holý [-] ) , M. Klikar [-] -

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] , D. Jelínek [-] , V. Branský [-] (61. K. Staněk [-] ) , P. Janda [-] , M. Kučera [-] (88. J. Kraus [-] ) , J. Hanuš [-] , J. Vopátek [-] , J. Jelínek [-] , V. Beneš [-]

ŽK: 88. D. Nejman . ČK: 44. V. Krunčík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HLAVÁČ Martin, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.