0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy i přes dlouhé oslabení porazily Chlumec


Branky


0

Po probdělém úvodu Kratonohy dokázaly dvakrát skórovat, a směřovaly tak k dalšímu vítězství. Překážku jim do cesty postavil závěr poločasu, kdy se nechal vyloučit útočník Jiří Kořínek. Hosté však ani v početním oslabení nezpanikařili a dovedli zápas do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po slibném úvodu inkasují jako první domácí

Chlumec nevstoupil do utkání špatně a v úvodu byl favorizovaným Kratonohám minimálně vyrovnaným soupeřem. Svůj aktivní výkon domácí podpořili i vytvořenými šancemi, po jednom z rohových kopů se mohli dostat do vedení, svoji příležitost ale neproměnili. Takové varování bylo pro hosty dostatečným impulzem, aby zlepšili svoji hru. V následujícím průběhu poločasu proto Kratonohy začaly získávat půdu pod nohama a misky vah se převážily na jejich stranu. Lepší efektivitu v zakončení hosté demonstrovali po čtvrthodině hry, kdy další zářez na svoji střeleckou pažbu zaznamenal Jiří Kořínek. Vedoucí brankou si hosté po nemastném neslaném úvodu zlepšili chuť a uklidnili se pro další průběh zápasu.

Kratonohy byly v dalších minutách aktivnější a v 26. minutě přidali díky trefě Vojtěcha Pražáka druhý gól. Za pohodového dvougólového vedení Kratonohy dohrávaly zbývající vyměřený čas. V samotném závěru však autor první branky Jiří Kořínek neudržel nervy na uzdě a tvrdým zákrokem na kotník fauloval domácího Michala Bráborce. Jiří Kořínek viděl za svůj zákrok červenou kartu a bohužel ani Michal Bráborec nemohl ve hře dále pokračovat a střídal.

 

 

 

Kratonohy kontrolují a navyšují vedení

Celý druhý poločas hráli hosté v oslabení, ale na jejich herním projevu to tolik znát nebylo. Kratonohy se nenechaly soupeřem zatlačit do defenzivy a pokračovaly ve své aktivní kontrole výsledku. V 70. minutě se navíc hosté radovali potřetí, když na 0:3 zvyšoval Jan Huňák. Domácímu týmu v poslední dvacetiminutovce nezbyly síly ani čas na zdramatizování výsledku, a hosté se tak mohli radovat z dalšího vítězství. 



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] (46. M. Kučera [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] , J. Hanuš [-] (83. V. Branský [-] ) , J. Vopátek [-] (66. P. Janda [-] ) , J. Veselský [-] , D. Bareš [-] (83. F. Kmínek [-] ) , J. Jelínek [-] (45. K. Staněk [-] ) , D. Koubek [-] , V. Beneš [-]

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - M. Kulič [-] , V. Pražák [-] , J. Kořínek [-] , D. Hamák [-] , Z. Semelka [-] , D. Jošt [-] , L. Hlava [-] , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-] (76. J. Fidra [-] )

ŽK: 32. D. Koubek - 19. D. Hrůša , 86. M. Kulič . ČK: 45. J. Kořínek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Šmíd Miroslav - HORÁČEK Michal, MIŠKAŘ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.