0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:15

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín si odvezl ze hřiště Slavie dva body


Branky


0

Zápas mezi hradeckou Slavií a Jičínem se odehrával v bojovném duchu. Oba týmy měly potíže se zakončováním svých akcí, a proto bezbrankové skóre neohrozilo ani vyloučení jednoho z domácích fotbalistů. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté, kteří nezaváhali a i díky jedné chycené penaltě zvítězili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Jičín nevstoupil do utkání špatně a už ve druhé minutě zahrozil po akci, kterou po levé straně vedl Tomáš Klaban. Jičínský záložník dostal míč až do malého vápna Slavie, Jičínští ale ve zmatené situaci nedotlačili míč za brankovou čáru. Slavia se snažila prosazovat svoji kombinací kolem vápna soupeře, obrana Jičína však vytlačovala domácí hráče do stran hřiště, odkud hrozilo jičínské brance menší nebezpečí. S postupem času si domácí vytvořili převahu v držení míče, tu však Slavia přetavila jen ve střelecké pokusy, se kterými si brankář Michal Puš poradil. Hosté se do výrazné šance dostali v osmatřicáté minutě, kdy míč na pravé straně hřiště ukořistil Marek Kocourek. Jičínský záložník se rozběhl do vápna Slavie, odkud přihrál Tomáši Hakenovi. Ten si jedním rychlým dotykem míč zpracoval a následně vypálil na vzdálenější tyč domácí branky. Jeho pokus však minul levou tyč a skončil v zámezí. V závěrečných vteřinách první půle mohli na druhé straně udeřit domácí, kteří se po pěkné lobované přihrávce dostali do vápna Jičína, ani následná tečovaná střela se však neujala a skončila mimo. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou 0:0. 

Domácí hrozí i v oslabení

První minuty druhého poločasu patřili domácím. Ti se usadili na polovině soupeře a obléhali jeho pokutové území. Slavia si dobrým pohybem říkala o fauly jičínských hráčů, a dostávala se tak ke standardním situacím. Největší šanci měli domácí v 50. minutě, kdy u levé tyče jičínské branky octl volný hráč. Zakončující fotbalista Slavie se ale nacházel v nevýhodném úhlu, byl blízko brankáři Pušovi, a proto nedokázal své zakončení vměstnat do sítě. Důležitý moment přinesla šestapadesátá minuta. V té době se hosté dostali k ojedinělému protiútoku, který musel hasit Martin Šolc. Obránce Slavie zastavil prchajícího Tomáše Hakena nedovoleným způsobem a po druhé žluté kartě opustil hřiště.

Oslabení slávisté se nezatáhli do defenzivní ulity a nadále se snažili pořádat rychlé výpady směrem k brance Jičína. Hosté se svou půlhodinovou přesilovkou nenaložili adekvátně. Jičín sužovaly nepřesnosti v přihrávkách i zakončení, a proto domácí odolávali i v početní nevýhodě. Jičínská kombinace místy upadala do stereotypu, který neměl šanci na gólový úspěch. Domácí hráli o poznání přímočařeji a několikrát se po křídlech dostali až do vápna Jičína. V tomto území ale vládl Michal Puš, který pochytal další střely domácích. Utkání tak po devadesáti minutách nevidělo branku a rozhodnout měly penalty.

 

 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté. Všech pět jičínských exekutorů dostalo míč do sítě a své spoluhráče podpořil i brankář Michal Puš, který chytil jeden pokutový kop a pomohl tak k rozstřelové výhře 3:5. 



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Šebesta [-] - V. Horák [-] , J. Lán [-] , M. Šolc [-] , M. Mottl [-] - J. Linhart [-] , M. Dostál [-] (89. D. Šauer [-] ) , D. Chobotský [-] (88. M. Klicnar [-] ) , D. Veselý [-] - T. Erber [-] (84. J. Špaček [-] ) , M. Hloušek [-] -

SK Jičín
M. Puš [-] - F. Materna [-] , J. Řeháček [-] , M. Jeník [-] , T. Veg [-] - T. Klaban [-] , J. Míka [-] (70. M. Miler [-] ) , M. Kocourek [-] , D. Zezulka [-] , J. Ulvr [-] (70. M. Vacek [-] ) - T. Haken [-]

ŽK: 37. M. Šolc , 71. D. Chobotský , 80. J. Linhart - 32. T. Veg , 74. T. Haken , 87. M. Miler , 90. M. Puš . ČK: 56. M. Šolc .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Horský Leonard - HLAVÁČ Martin, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.