Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z divoké přestřelky vyšly lépe Kratonohy


Branky


0

První poločas vyšel lépe domácí, kteří se dostali do vedení 2:1. Ve druhém poločase Cidlina výrazně zlepšila svůj výkon, a dokonce otočila na 2:3. V závěrečných minutách ale domácí díky standardním situacím vstřelili dva góly a zvítězili 4:3 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Kratonoh

Kratonohy nastoupily do zápasu s Cidlinou s velkou chutí. Domácí fotbalisté hráli ve velkém tempu, kterému se hosté zpočátku nedokázali přizpůsobit. Při ztrátě míče Kratonohy okamžitě napadali rozehrávající hráče Cidliny, kteří tak měli minimum času i prostoru pro přesnou rozehrávku. Podobně jako minulý týden proti Náchodu byl na pravé straně domácí ofenzivy nebezpečný David Jošt, který svými úniky po čáře přidělával vrásky obráncům Cidliny. Díky aktivitě Davida Jošta nakonec Kratonohy vstřelily první branku zápasu. V deváté minutě se od Jošta dostal míč k Jiřímu Kořínkovi, který se ani po dvaatřicáté v sezoně nemýlil a poslal domácí do vedení.

 

Kratonohy nepouštěly soupeře do vyložených šancí, dobře organizovaná defenziva domácích odebírala hráčům Cidliny míč ještě před pokutovým územím, a hosté se tak k šanci na vyrovnání nedostávali. V 26. minutě domácí navýšili své vedení, když si na rohový kop Marka Kuličce ve vápně naskočil Lukáš Hlava. Hlavova hlava hlavičkovala míč za záda bezmocného brankáře Stanislava Strýhala a Kratonohy se dostaly do dvoubrankového náskoku. Cidlina v dalším průběhu hry nedokázala na delší dobu podržet míč na polovině soupeře a vytvořit si souvislejší tlak. Výjimkou byl závěr poločasu. Ve 44. minutě si centrovaný balon ve vápně našel Jan Věchet, který hlavičkou k pravé tyči korigoval na poločasových 2:1. 

Cidlina změnila obraz hry

Ve druhém poločase hosté vsadili na ofenzivní kartu a tento risk se jim vyplatil. První minuty druhé půle patřily hostujícímu týmu, který se díky Janu Havrdovi octl v několika velkých šancích. Útočník Cidliny však v jednom případě minul branku a při druhé šanci vychytal jeho samostatný postup gólman Josef Mačí. Hosté výrazně zrychlili a zpřesnily své přihrávky a díky tomu snáz přecházely přes obranu Kratonoh. V 57. minutě se středem domácí obrany prodral Pavel Pokorný, který svůj postup završil nechytatelnou střelou k pravé tyči. Vyrovnání ještě více nabudilo hráče Cidliny, kteří ve druhé půli převyšovali svého soupeře. V 74. minutě bylo hostům ještě veseleji. Na centrovaný balon si ve vápně Kratonoh naskočil hostující Jaroslav Matějka, jeho hlavičku ale dokázal domácí brankář Mačí vyrazit. Kapitán Cidliny Matějka se dostal k odraženému míči jako první a opakovaným zakončením nedal domácímu brankáři šanci. Cidlině se tak podařilo smazat dvougólové manko a čtvrt hodiny před koncem se ujala vedení 2:3.

 

Nadějné vedení hosté neudrželi. V 83. minutě rozehrávali domácí standardní situaci. Centrovaný míč se ve vápně dostal až k Marku Kuličovi, který hlavou znovu srovnal skóre. Kratonohám nakonec pomohlo závěrečné nastavení. Ve druhé minutě nastaveného času Kratonohy rozehrávaly další standardní situaci. K míči se postavil Marek Kulič. Jeho vzdušnou přihrávku brankář Strýhal vyrazil pouze k Janu Hlavovi, který podruhé v zápase zachoval klidnou hlavu a hlavičkou poslal míč do sítě. Kratonohy tak v závěru zachránily výhru 4:3. 



Sestavy


FK Kratonohy
J. Mačí [-] - M. Kulič [-] , V. Pražák [-] (46. L. Bůžek [-] ) , J. Kořínek [-] (93. F. Josef [-] ) , Z. Semelka [-] , D. Jošt [-] , D. Franc [-] (72. J. Fidra [-] ) , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-] , L. Hlava [-] (91. M. Jilemnický [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - R. Žalman [-] , J. Matějka [-] , M. Vincour [-] - P. Obermajer [-] (46. J. Havrda [-] ) , M. Blažej [-] , J. Věchet [-] , P. Pokorný [-] (91. A. Akpem [-] ) , P. Mejstřík [-] , P. Mokošín [-] - K. Omovie [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Buchta Petr - VÍTEK Pavel, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.