3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina v boji o třetí místo porazila Vysokou


Branky


0

Po bezbrankové půli se ve druhém poločase do vedení dostala Vysoká. Cidlina však nesložila zbraně a díky třem trefám zápas otočila. Výrazný podíl na výhře Cidliny měl Michal Blažej, který jednu branku dal a dvě připravil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

V úvodu zápasu si převahu v držení míče vytvořili domácí, kteří se dostali i k několika centrům, zakončení hráčů Cidliny ale postrádalo přesnost. V dobré příležitosti se na začátku dvanácté minuty octl domácí Michal Blažej. Ten se po rohovém kopu dostal na hranici pokutového území a technickou střelou mířil do levého horního rohu branky. Pozorný gólman Vysoké Karel Menšl ale stihl míč vyškrábnout mimo. Domácí hrozili centry z křídelních prostorů, v pokutovém území se ale k míči dostávali dříve fotbalisté Vysoké, kteří hasili nebezpečí.

 

Hráči Cidliny občas příliš dlouho váhali s rozehrávkou na vlastní polovině hřiště. Soupeř si této zdlouhavé rozehrávky domácích všiml a presoval obránce domácích, ti se však takové situace ustávali a Vysoká nedokázala skórovat. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Cidlina otočila nepříznivý výsledek

Ve druhém poločase se domácí tým zhoršil v přesnosti svých přihrávek. Tím trpěly útočné akce i kombinace na vlastní polovině, kterou mohli hosté zachytit. V 56. minutě už domácí zvedali ruce, když se po centru Michala Blažeje dostal k hlavičce Jan Věchet. Domácí záložník měl dostatek času i prostoru, jeho hlavička přesto těsně minula branku. První branka padla v 64. minutě. Hosté se po standardní situaci dostali k opakovanému centru, který ve vápně našel hlavu Martina Ptáčka. Hlavička obránce Vysoké sice netrhala síť, ale co postrádala na razanci, to bohatě doháněla v přesnosti. Ptáčkovo zakončení se odrazilo od levé tyče a skončilo za zády bezmocného brankáře domácích.

Cidlina přispěchala s rychlou odpovědí. V 67. minutě se faulu před vlastním pokutovým územím dopustil střelec branky Martin Ptáček. K míči se postavil Michal Blažej a jeho rychle klesající střela zapadla do pravého dolního rohu branky hostů. Vyrovnání výrazně nabudilo domácí tým, který se usadil před pokutovým územím Vysoké a pomocí centrů i střel ohrožoval branku Karla Menšla. V 78. minutě si na Blažejův centr do vápna naběhl Matěj Vincour, jeho prudkou hlavičku ale gólman Vysoká zblokoval.

 

Závěrečná desetiminutovka patřila domácímu týmu. V 81. minutě se po standardní situaci, kterou rozehrával Michal Blažej, dostal v pokutovém území k míči Martin Holec. Střídající útočník Cidliny zkrotil balon na svých kopačkách a z bezprostřední blízkosti propálil Menšla. Své vedení domácí definitivně potvrdili v 89. minutě. Po přihrávce Martina Holce se do úniku dostal Jan Havrda, který byl před vápnem faulován. Domácí rozehráli signál, když Michal Blažej patou přikopl míč Janu Věchetovi, který propálil vše před sebou a jeho střelu zastavila až branková síť. Cidlina tak otočila výsledek a zvítězila 3:1.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - R. Žalman [-] , J. Matějka [-] , M. Vincour [-] - P. Mejstřík [-] (86. J. Havrda [-] ) , P. Obermajer [-] (62. A. Akpem [-] ) , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] (91. J. Trejbal [-] ) , J. Věchet [-] , P. Pokorný [-] (68. M. Holec [-] ) , P. Mokošín [-] -

FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - P. Duben [-] , T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , P. Lunda [-] (17. J. Píša [-] ) - D. Bohuslav [-] , J. Jelínek [-] , J. Jarkovský [-] (78. M. Pavliš [-] ) , O. Vicany [-] - J. Homolka [-] , V. Bělka [-]

ŽK: 30. P. Pokorný - 66. M. Ptáček , 83. V. Bělka .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.