Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:15

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia porazila Týniště vysoko 4:0


Branky


0

Fotbalisté hradecké Slavie napravili své zaváhání z minulého kola, ve kterém podlehli Novému Městu. Proti Týništi měli domácí herní převahu, kterou brankově vyjádřili zejména ve druhé půli, a zvítězili tak 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočná iniciativa domácích

Útočná iniciativa byla od úvodu na domácích kopačkách. Slavie vedla své útočné akce přes křídla, která následně centrovala do pokutového území. Tato taktika vycházela až do okamžiku zakončení, ke kterému se domácí buď nedostali, nebo skončilo mimo branku. Nadějnou šanci si domácí vytvořili ve 14. minutě. Po centru z levé strany a následné hlavičce propadl míč za týnišťského brankáře Jana Rolejčka, jeho práci ale zastal jeden z obránců, který odkopl míč do relativního bezpečí.

Fotbalisté Týniště se jen sporadicky dostávali před pokutové území Slavie, sami byli občas při své kombinaci zbrklí a lacino odevzdávali míč soupeři. Změnu skóre přinesla 25. minuta. Domácí se přes levou stranu probojovali do pokutového území, pronikající hráč přihrával do malého vápna, kam si nabíhal domácí útočník, ten ale trefil pouze brankáře Rolejčka. Míč se ale odrazil k Jaroslavu Linhartovi, který se z voleje trefil přesně k levé tyči, a nedal tak Rolejčkovi žádnou šanci.

 

Ve 38. minutě hosté rozpoutali vzruch před domácí brankou, nebyl to však závar způsobený gólovou příležitostí. Po svižné kombinaci se Týniště probojovalo až do vápna domácích, hráč hostů Jan Lemfeld měl míč na dlouhou nohu a ve snaze zachytit unikající balon skluzem zajel do brankáře Slavie Jana Moníka. Tato situace rozvířila emoce nejen na hrací ploše a Lemfeld obdržel žlutou kartu. Zbytek poločasu se odehrál v poklidné atmosféře, spokojenější mohli být domácí, kteří do kabin odcházeli s jednobrankovým vedením.

Slavia vyjádřila svoji převahu i gólově

Ve druhém poločase domácí pokračovali v bušení na vrata týnišťské obrany. Bezvýsledné dobývání branky hostů trvalo do šedesáté minuty. Po hodině hry dostal míč do vápna Jaroslav Linhart, zpracoval si balon hrudí a vyslal střelu na Rolejčkovu branku. Rolejček nebyl u své levé tyče včas a míč se od ní odrazil do sítě. Druhá branka domácích odstartovala produktivní pasáž zápasu. O dvě minuty později využil zaváhání týnišťského obránce David Chobotský, domácí osmička získala balon a zakončením podél brankáře Rolejčka zvýšila na 3:0.

 

Ještě klidnější závěr zápasu si domácí zajistili v 75. minutě. Domácí na chvilku zapomněli na svůj kombinační styl hry, Michal Brázda se nerozpakoval a z úctyhodné vzdálenosti rozvlnil síť za brankářem hostů počtvrté. Domácí tak ve zbývajících minutách kontrolovali komfortní výsledek, který hosté nedokázali ohrozit. Slavia porazila Týniště 4:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Houževnatý soupeř hodinu odolával a výsledkově se držel na dostřel. Drama se nakonec nekonalo a naši hráči v poslední půlhodině třemi brankami rozhodli o zaslouženém vítězství. Jsem rád, že se při neúčasti zraněného Dernera brankově prosadili další hráči. Chválím tým za disciplinovaný a soustředěný výkon.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] (82. J. Špaček [-] ) , J. Lán [-] - J. Linhart [-] , V. Horák [-] - D. Veselý [-] , D. Chobotský [-] (63. M. Hutla [-] ) , M. Hloušek [-] , M. Dostál [-] , M. Brázda [-] (79. D. Šauer [-] ) , M. Mottl [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Winkler [-] , J. Forejtek [-] (75. Š. Ráček [-] ) , M. Winkler [-] , J. Hrubý [-] , J. Vydarený [-] , J. Lemfeld [-] , M. Novák [-] , J. Odehnal [-] , M. Pavlas [-] (79. P. Bartoš [-] ) , J. Drapač [-]

ŽK: 13. J. Odehnal , 33. J. Drapač , 38. J. Lemfeld , 79. J. Hrubý , 81. M. Novák , 85. Š. Ráček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Andrýs Jan - ŠILING Karel, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.